El primer ple telemàtic de la història

Dimecres 29 d’abril l’Ajuntament de Terrassa va celebrar el seu primer ple telemàtic en mig de la crisi sanitària, econòmica i social que ha provocat la Covid-19. El ple va servir, principalment, per ratificar les mesures preses per l’equip de govern durant el mes anterior al ple a conseqüència de l’impacte de la Covid-19.

El ple va posar de manifest una declaració institucional a tots els sanitaris i serveis essencials que han seguit funcionant amb la eficàcia més gran possible tot i les circumstàncies que ha provocat aquesta crisi. A més, es va mostrar el condol per a totes aquelles famílies que han perdut a un ésser estimat durant els moments de pandèmia que hem viscut i seguim vivint.

El govern municipal va portar a ple les mesures adoptades per pal·liar la crisi de la Covid-19 com per exemple, la gratuïtat del transport públic, les mesures fiscals i la compra de mascaretes, entre d’altres, per ratificar-les davant de tots els regidors i regidores de l’Ajuntament. Tot i el qüestionament d’alguna d’aquestes mesures per part de l’oposició, van ser totes ratificades amb la voluntat de respondre de manera àgil a la crisi sanitària que pateix tant la nostra ciutat, com tot el territori.

D’altra banda, durant el ple, es va parlar del Pacte de Ciutat. Un pacte que intenta aglutinar a tots els partit del consistori per treballar junts cap a la construcció d’una nova realitat, que sense cap mena de dubte, posarà al país en una situació delicada. Un pacte per construir una nova ciutat, amb noves preferències, i per intentar pal·liar al màxim els efectes de la crisi provocada per la Covid-19.

Com bé va dir el portaveu d’ERC-MES i Primer Tinent d’Alcalde, Isaac Albert, hem de seguir treballant en un model de ciutat amb identitat, cohesionada, inclusiva, tolerant, sostenible, respectuosa amb la diversitat i situant a les persones en el centre de la vida social, econòmica i política de la ciutat. És per aquest motiu que des de l’equip de govern s’intenta cercar la cooperació i concertació amb els diferents agents de la ciutat per, tots junts i de manera col·laborativa, puguem congeniar les polítiques públiques i les accions i programes a desenvolupar que necessita la ciutat per poder superar la crisi econòmica i social.

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *