La Fira Modernista es viurà a través de les xarxes socials

La Fira Modernista de Terrassa se celebrarà enguany de manera virtual i a través de les xarxes socials des del divendres 8 de maig fins el diumenge 10 de maig. Amb aquesta iniciativa es pretén aconseguir la participació ciutadana per fer viure la Fira Modernista de Terrassa des de casa i a través de les xarxes socials.

Algunes de les iniciatives que s’han organitzat en què la gent hi pot participar són les següents:

1.Es poden compartir fotografies i vídeos a través de les xarxes socials etiquetant als comptes @firamodernistadeterrassa i @terrassaturisme, i amb els hashtags #FiraModernistaTrs, #terrassaturisme i #ViuLaFiraModernista.

Poden ser vídeos gravats ara durant els passejos permesos en l’estat d’alarma, imatges d’edicions passades o posts amb fotografies desenvolupant accions que habitualment es farien els dies de celebració de la Fira. Es poden penjar vídeos i imatges d’altres edicions, recreacions o escenificacions des de casa amb vestits d’època, elements decoratius, etc.

2. També es durà a terme la VIII edició del concurs d’Instagram #FiraModernistaTrs2020. Aprofitant les franges horàries establertes, i respectant sempre les normes de seguretat, prevenció i protecció, es convida la ciutadania a fotografiar elements del patrimoni modernista o imatges relacionades amb el modernisme i la Fira i a compartir aquestes fotografies a Instagram amb l’etiqueta #FiraModernistaTRS2020. Es podrà participar fins al proper 17 de maig i la relació d’imatges premiades es publicarà a finals del mes de maig als perfils @firamodernistadeterrassa i @terrassaturisme.

Així doncs a partir del 8 de maig i fins el 10 de maig s’anima a tota la ciutadania a participar en aquesta nova Fira Modernista i a compartir imatges, vídeos d’actuacions fetes a casa, records d’altres edicions, gastronomia, vestuari, objectes, persontages, pintura, música o qualsevol altra activitat que suggereixi la Fira a través dels canals que s’han esmentat en el primer apartat.

D’altra banda, també es comptarà amb la participació d’algunes de les ciutats modernistes que estaven convidades a la Fira d’aquest any i que, durant el cap de setmana, publicaran material sobre la seva presència a la Fira de Terrassa i al voltant de les festes o el patrimoni modernista que podem trobar en aquestes poblacions.

A més, al llarg de tot el cap de setmana, es podrà gaudir, entre d’altres activitats, de visites virtuals a alguns dels elements patrimonials més importants de la ciutat. També hi haurà actuacions musicals i altres propostes culturals organitzades per entitats i associacions que es podran seguir a través de les xarxes socials, així com altres accions relacionades amb l’artesania o la gastronomia.

A continuació us deixem el mapa de l’any 2019 de la Fira Modernista perquè tingueu una idea dels llocs de Terrassa on podeu trobar obres d’estil Modernista.

Fira Modernista 2021

La Fira Modernista de 2021 mantindrà com a temàtica principal el món de l’esport modern, els seus orígens i les noves disciplines que començaven a aparèixer a finals del segle XIX i a principis del XX. D’aquesta manera es manté l’eix temàtic que havia de protagonitzar la Fira d’aquest any per posar en valor i donar continuïtat al treball desenvolupat per un gran nombre d’entitats i associacions de cara a la celebració de la Fira Modernista d’aquest 2020, que no es podrà celebrar.

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.

Latest posts by L'Acció.cat (see all)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *