Nova organització al govern municipal

L’equip de govern de l’Ajuntament de Terrassa ha anunciat avui una reorganització interna del cartipàs per distribuir novament funcions i reforçar el govern davant la crisi actual

Isaac Albert: “En moment com l’actual, cal definir accions, eficiència i estratègia per donar una resposta de ciutat a les conseqüències socials i econòmiques de la crisi. L’organització és el primer pas per posar l’administració al servei dels ciutadans

Les mateixes peces però redefinint funcions pensant en la feina a fer d’ara a final de mandat. El cartipàs municipal es modifica per ajustar responsabilitats. En aquest sentit, el primer tinent d’alcalde, Isaac Albert, assumeix l’Àrea de Serveis Generals i Govern Obert, des d’on es gestiona el pressupost municipal i l’organització de l’ens local per fer front a la crisi provocada per la Covid-19.

Dins la mateixa àrea, la regidora Ona Martínez, manté les seves responsabilitats en matèria de transparència, qualitat democràtica i tecnologia i s’incorpora en un paper clau com a responsable de Plans i projectes de Ciutat, crucial per definir l’estratègia davant la pandèmia.

En el nou cartipàs, Ona Martínez, també incorpora noves responsabilitats en altres àrees, com és Ciutadania i Convivència i Drets Humans, i veurà formalitzades les seves funcions com a regidora de Memòria històrica.

Pel que fa a l’estructura territorial, Pep Forn, passa a ser nomenat regidor de Districte 1. També hi haurà canvis en el districte 2 i el districte 7, que passen a ser gestionats per Núria Marín i Miguel Àngel Moreno respectivament.

Teresa Ciurana manté les seves responsabilitats com a tinent d’alcalde al capdavant de l’Àrea de Cicles de la Vida i educació, així com el regidor, Carles Caballero, continua al capdavant de la política urbanística, Medi Ambient, Sostenibilitat i energia

En el conjunt del govern, la tinent d’alcalde Núria Marin, serà la responsable de Promoció Econòmica i Projecció de la ciutat, el servei de relacions internacionals passa a dependre de la regidora de presidència, Jennifer Ramírez i la Societat Municipal de Comunicació es lliga a cultura. En l’àmbit territorial, també hi haurà canvis en el districte 2 i el Districte 7, que passen a ser gestionats per Núria Marín i Miguel Àngel Moreno respectivament.

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *