L’Ajuntament impulsa la millora d’equipaments municipals

L’Ajuntament de Terrassa impulsa els primers projectes de millora d’equipaments municipals previstos en el pressupost 2021. Més de 3 milions d’euros destinats a l’inici dels preparatius del Mundial d’hoquei femení 2022 i la recuperació i rehabilitació de l’antic Ajuntament

La Junta de Govern Local de l’Ajuntament de Terrassa aprova, de forma inicial, els primers projectes de millora d’equipaments municipals previstos en el pressupost del 2021. En aquest sentit, l’Ajuntament invertirà 3 milions d’euros en la millora dels equipaments esportius de la ciutat pels preparatius del Mundial d’hoquei femení 2022, i invertirà també en la recuperació i rehabilitació de l’antic Ajuntament pel seu ús públic.

Les inversions previstes preveuen la millora de l’Estadi Olímpic per un esdeveniment que ajudarà a la projecció de la ciutat a nivell internacional, alhora que es dona resposta a les necessitats de l’equipament amb millores en l’accessibilitat, reparació i eficiència energètica. Segons el tinent d’alcalde i responsable d’Economia i Finances de l’Ajuntament, Isaac Albert, «el 2021 invertim en projectes lligats al moment que vivim, però que ens projecten en el futur. Si s’inverteix en l’Estadi Olímpic, no és només per projectar-nos en el Mundial 2022, sinó com infraestructura de ciutat».

En aquest sentit es preveuen quatre grans actuacions per millorar l’Estadi Olímpic: la reparació de les graderies i millores en l’accessibilitat; la impermeabilització de la zona de tribuna; la instal·lació d’un nou sistema de megafonia i millora del sistema d’il·luminació.

D’altra banda el govern aprova també, incialment, el projecte bàsic i d’execució per a la rehabilitació de l’antic Ajuntament de Terrassa. El projecte pretén adequar i rehabilitar l’edifici garantint l’accessibilitat a tots els espais possibles d’aquest singular edifici.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *