Terrassa presenta el dispositiu electoral pel 14F

Isaac Albert: “Els espais electorals estaran preparats perquè, malgrat les incerteses i la pandèmia, tothom pugui anar a votar amb tranquil·litat”

El tinent d’alcalde de Serveis Generals i Govern Obert, Isaac Albert, presenta el dispositiu electoral que s’està preparant a Terrassa per als comicis del Parlament de Catalunya el pròxim 14 de febrer de 2021.

La situació epidemiològica obliga a un replantejament del dispositiu electoral per dur a terme una organització de la convocatòria d’eleccions amb seguretat per la salut, garanties per al vot i legitimitat democràtica. “Fa mesos que treballem des de l’Ajuntament de Terrassa amb el 14 de febrer com a data electoral i tenir-ho tot preparat, adaptant el mapa electoral de Terrassa i garantir el dret a vot de la ciutadania amb espais segurs de votació”, explica Albert.

En aquest sentit, Terrassa ha desdoblat les meses amb més de 900 electors i en els pròxims comicis hi haurà 21 meses electorals més a la ciutat, que passen de 244 a 265. La necessitat d’esponjar els espais de votació, degut a la situació epidemiològica, també ha obligat a l’Ajuntament a buscar 19 nous col·legis electorals, que se sumen als 41 ja existents i passen a ser un total de 60 a la ciutat. “Els espais electorals estaran preparats perquè, malgrat les incerteses i la pandèmia, tothom pugui anar a votar amb tranquil·litat”, explica Albert.

A més també desapareixen espais electorals com les escoles Ponent, els Salesians, Sant Llorenç i Montserrat i Serra de l’Obac i entren en joc instituts i equipaments cívics, alhora que la Masia Freixa, el recinte Firal, la Sala Muncunil i el Vapor Universitari també seran el 14 de febrer espais de votació.

Des de l’Ajuntament es recorda la importància de, enguany, mirar la targeta del cens electoral, ja que una de cada tres persones canviarà el seu lloc de votació en els comicis del 14 de febrer. És per aquest motiu que l’Ajuntament de Terrassa posa a disposició de la ciutadania el següent web (https://www.terrassa.cat/consulta_cens) per informar d’on s’haurà d’anar a votar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *