Terrassa, capital de la llum

El dia Internacional de la Llum se celebrarà a Terrassa de la mà de la FOOT de la UPC entre els dies 12 i 16 de maig amb una trentena d’activitats per tota la ciutat

Terrassa, de la mà de la FOOT de la UPC, serà la seu estatal del Dia Internacional de la Llum que se celebrarà a la ciutat entre els dies 12 i 16 de maig amb més d’una trentena d’activitats organitzades per tota la ciutat amb la llum com a protagonista.

Segons el regidor de turisme, Pep Forn, “el fet que Terrassa sigui la seu a nivell de l’estat de diferents activitats vinculades al Dia Internacional de la Llum suposa una gran oportunitat per projectar la ciutat a l’exterior i de mostrar la nostra capacitat de lideratge”.

Així doncs, l’Ajuntament de Terrassa, segons el regidor, “no ha dubtat ni un moment en donar suport a aquest Dia Internacional de la Llum”, iniciativa que neix l’any 2019 amb dues professores i investigadores, Elisabet Pérez i María Agrario, de la FOOT de la UPC. Segons Forn, “les diferents activitats programades en el marc d’aquest esdeveniment seran un gran aparador de l’activitat del Campus UPC i dels nombrosos agents de la ciutat de Terrassa vinculats a la llum i les tecnologies relacionades”.

I és que per Pep Forn, l’Ajuntament de Terrassa ha donat suport a la iniciativa “aportant l’esperit creatiu que sempre ha acompanyat la nostra ciutat i vinculant-lo al patrimoni i a la història de Terrassa amb una iniciativa que il·luminarà alguns dels elements patrimonials més singulars i representatius del modernisme industrial de la ciutat, posant així el “focus lumínic” en la nostra història i el nostre patrimoni”.

El programa d’activitats és extens i molt variat; un programa que intenta oferir una visió completa de tots aquells àmbits tant científics, sanitaris, educatius, culturals, tecnològics o sostenibilistes on tingui presència la llum. L’acte central tindrà lloc el dia 14 de maig a partir de les 10 hores a l’Auditori Joan Savadó del Centre Universitari de la Visió (CUV) de la FOOT.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *