Esquerra Republicana amb el futbol local

Les regidores i regidors de govern del grup municipal d’Esquerra Republicana de Terrassa i diversos militants de la secció local responen a la campanya La flama del Terrassaper donar suport al club en la temporada de retorn a segona.


Isaac Albert: «Comença una nova temporada amb el 1r equip de la ciutat en una nova categoria, que ens acosta a l’elit del futbol. Una temporada diferent on els dos primers equips del futbol terrassenc col·laboren per fer possible aquesta temporada 21/22, un exemple d’esportivitat i treball de ciutat que mereix el màxim suport»

Fer de la necessitat virtut. Les obres de remodelació de l’Estadi Olímpic deixava al Terrassa FC la present temporada sense la possibilitat de jugar al seu camp. No obstant això, l’entesa entre el Terrassa FC i el CP San Cristobal permetrà que els dos primers equips masculins puguin disputar la present temporada al municipal de Ca n’Anglada. Un acord que també es veu contemplat en la campanya de captació de socis La Flama del Terrassa amb diverses modalitats una de les quals és un carnet duo que permetrà seguir tots els partits a casa dels dos equips.
Un exemple d’esportivitat i col·laboració al qual Esquerra Republicana de Terrassa ha volgut donar suport responent a la crida del Terrassa FC per estar al costat dels dos clubs, del futbol i de la ciutat.


Aquesta serà la primera temporada de l’equip a Segona RFEF i s’ha volgut fer un gest per estar al costat de l’entitat per animar als terrassencs i terrasse.nques a seguir el futbol local. Totes les regidores i regidores del grup municipal, així com diversos militants de la formació han visitat aquest dilluns l’estadi olímpic per fer-se socis


El primer tinent d’alcalde i portaveu municipal d’Esquerra Republicana, Isaac Albert, ha animat a la ciutadania a fer el mateix: «Estem davant una temporada on podrem tornar als camps a viure el futbol, competitivament molt interessants i on els equips de la ciutat donen exemple d’esportivitat. És un moment perfecte per animar la gent a seguir l’esport, el futbol local».

Isaac Albert també ha destacat que «l’esport local no es pot entendre sense la fidelitat dels socis i sòcies, de les famílies, que estan sempre al costat dels seus equips. Cal animar a la ciutadania a viure l’esport local des de la proximitat»

Per conèixer detalls campanya Terrassa FC a : La Flama del Terrassa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *