AEG, millora urbana

El govern municipal porta a ple l’aprovació definitiva de la modificació puntual del Pla de Millora Urbana de l’AEG. S’obre camí a l’execució urbanística del sector donant resposta a algunes de les qüestions que més preocupaven als veïns i veïnes.

Carles Caballero: «Volem una ciutat urbanísticament cohesionada. El desenvolupament del sector de l’AEG avança en aquest objectiu, i ho fa respectant l’escola Nova Electra i aconseguint espai lliure públic i per equipaments»

Valorades totes les al·legacions, el Ple del mes de gener portarà a aprovació definitiva al Pla de millora urbana que permetrà desenvolupar el sector de l’AEG. Una passa on es concreten finalment un extens treball del govern municipal des de l’Àrea d’urbanisme per ajustar la iniciativa privada a les necessitats dels veïns i veïnes.

La urbanització definitiva, doncs, presenta canvis substancials respecte el pla de millora original de l’any 2005. Com explica el regidor Carles Caballero «s’ha aconseguit rebaixar les alçades de dues torres per garantir llum solar a l’escola Nova Electra i hem aconseguit ampliar les reserves d’espai lliure públic i equipaments».

El Pla incorpora nous usos pel sector i permet avançar en el plantejament urbanístic que es defensa des del govern municipal. En paraules de Caballero «Defensem una ciutat urbanísticament cohesionada, on s’aconsegueixi el desenvolupament urbanístic d’espais per desenvolupar en trama urbana que acabin afavorint el seu entorn».

En aquest sentit, el regidor d’urbanisme defensa el potencial transformador que pot tenir el desenvolupament del sector, un cop introduïts els canvis, pel seu entorn i en especial pel barri d’Egara.

Destacar també que, dels més de 60.000 metres de sostre en construcció que es desenvoluparan en el sector, hi haurà una reserva de 213 habitatges de protecció oficial.

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *