Suport emocional al jovent de Terrassa

Ona Martínez: “El suport emocional està pensat per donar eines preventives als joves perquè ells mateixos puguin gestionar les seves emocions”

La ciutat de Terrassa sempre ha estat compromesa amb una salut mental i emocional de qualitat. És per aquest motiu que s’ha estrenat un nou recurs on s’ofereix un assessorament i acompanyament complet als joves i les persones vulnerables a La Casa Baumann els dimecres de 16 a 19 hores. 

Ona Martínez, regidora de Joventut a l’Ajuntament, està convençuda de la necessitat i la importància de dotar d’eines a les terrassenques i terrassencs perquè puguin gestionar les emocions de forma autònoma. “Els convidem a donar el primer pas i venir al recurs, on rebran atenció individualitzada i confidencial”, ha declarat al Diari de Terrassa.  

La crisi sociosanitària de la covid-19 ha agreujat els problemes de salut mental dels més joves de la ciutat. Un dels objectius principals d’aquest recurs és posar solució a aquesta situació i trobar en el suport emocional una eina útil per als ciutadans de la ciutat. “La situació ha empitjorat amb la pandèmia i creiem que era important acompanyar als joves perquè siguin actius i fer front a les seves necessitats”, afirma Martínez.  

Aquest nou servei estarà disponible tots els dimecres de 16 a 19 hores a La Casa Baumann. Aquest és gestionat per la Fundació Salut Mental Catalunya, amb subseu a Terrassa, on treballen com a Club Social Ègara.  

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.

Latest posts by L'Acció.cat (see all)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *