En marxa l’ampliació del camí de l’Anella Verda

Comencen les obres per fer una realitat el segon tram del Camí circular de l’Anella verda. Les obres afecten el sector comprès entre les carreteres de Matadepera i de Rellinars i estaran enllestides en tres mesos

Carles Caballero: “Avancem en la protecció i preservació de l’Anella verda com a pulmó verd de la ciutat. Ampliar el camí per primera vegada des del 2015 és tornar a apropar aquest projecte a la ciutat i a la seva gent”.

L’Ajuntament impulsa l’ampliació del camí de l’Anella Verda per primera vegada des de l’any 2015. El regidor de medi ambient i sostenibilitat de Terrassa, Carles Caballero, ha visitat aquest divendres l’inici de les obres per adequar el segon tram del Camí circular que haurà d’acabar donant la volta sencera al terme municipal per tot el seu entorn natural i agrícola.

A aquest tram, que té 4,5 km de longitud i afecta el sector comprès entre les carreteres de Matadepera i de Rellinar, es crearan dues portes d’accés i es milloraran diversos camins. El pressupost, de prop de 145.000 euros, també preveu, també, condicionar tres àrees d’estada; arranjar el ferm; fer plantacions puntuals de vegetació; senyalitzar tota la zona, clausurar camins no adequats i identificar zones degradades per fer una restauració ambiental.

Aquest mateix mes de febrer, el dia 8, també es torna a convocar la quarantena d’entitats que conformen la Taula de l’Anella verda per avançar conjuntament en la protecció i preservació de l’entorn natural de Terrassa. La trobada telemàtica permetrà abordar temes com la presència de residus en aquest entorn, a l’ordenança d’ús públic en la qual s’està treballant, les campanyes de sensibilització, el polígon Bellots II o l’estat dels projectes d’arranjament del camí circular.

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.

Latest posts by L'Acció.cat (see all)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *