Terrassa aposta per la transformació digital

L’Ajuntament de Terrassa opta a 832.000 € dels fons Next Generation per desplegar els llocs de treball digitals i enfortir la seguretat informàtica a la ciutat

Ona Martínez: “Tenim la missió d’oferir un servei de qualitat a la ciutadania i, perquè sigui així, hem de treballar per liderar aquesta transformació tecnològica i intentar avançar-nos als canvis socials”.

El primer projecte presentat té com a objectiu principal l’avanç en la dotació de l’Ajuntament de Terrassa de les infraestructures tecnològiques necessàries per a millorar l’administració. La proposta vol aconseguir l’adopció de solucions al núvol i infraestructures sostenibles i la provisió de llocs de treball de nova generació amb mobilitat i eines col·laboratives que maximitzin la productivitat de la plantilla municipal i habilitin la seva feina no presencial.

Per una altra banda, el segon projecte es basa en la seguretat informàtica per a garantir la seguretat de les infraestructures, comunicacions i serveis digitals prestats per l’Ajuntament i millorar les seves capacitats de prevenció, detecció i resposta davant qualsevol incident.

La regidora de Tecnologia de Terrassa Ona Martínez explica que “El suport de la Unió Europea ens permetrà accelerar el desplegament dels llocs de treball digitals dins l’organització municipal i garantir la seguretat de la Informació dels nostres sistemes d’Informació. Amb dues fites són indispensables per oferir a la ciutadania el servei que requereix”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *