L’audiovisual, motor de ciutat

L’Ajuntament dona un impuls al sector i busca empreses de producció per millorar la projecció de Terrassa i l’increment de l’acció econòmica 

L’audiovisual és un sector en el qual Terrassa destaca i centra la seva estratègia competitiva territorial. La ciutat compta amb agents potencials com el Parc Audiovisual de Catalunya; l’Escac; el Centre d’Imatge i Tecnologia Multimèdia i el de Conservació i Restauració de la Filmoteca de Catalunya i va ser guardonada amb el reconeixement de Ciutat Creativa del Cinema per la Unesco.  

Tot això és clau per a seguir construint una Terrassa amb més recursos que l’ajuden a continuar creixent en l’audiovisual. Des de l’Ajuntament ja s’han posat en marxa diferents iniciatives com Projectem l’Audiovisual. En aquest programa la ciutat té accés a sessions de treball per a la formació de persones emprenedores en aquest sector. Amb el nou Pla d’Impuls i dinamització de l’Audiovisual a Terrassa es dona una empenta al sector amb la cerca d’inversors i empreses que es dediquen a la creació de continguts audiovisuals.  

Pep Forn, regidor d’Economia Social i Innovació i Projectes Audiovisuals, subratlla la importància de seguir dotant d’eines a la ciutat per a impulsar-la i convertir-la en referent. “Pretenem donar a conèixer el potencial i les possibilitats que ofereix el sector. Amb aquesta línia de promoció sumem en aquest esforç per atreure les empreses”.  

Un dels objectius claus del pla és que el Parc Audiovisual cada cop tingui més capacitat per acollir més entitats emergents. Aquesta inversió pot venir donada dels fons europeus Next Generation i pot donar una nova oportunitat a la ciutat.  

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *