Aliances per una millor qualitat de vida

Trobada entre la Consellera d’Acció Climàtica, Teresa Jordà, i el grup municipal d’Esquerra Republicana de Terrassa, per analitzar vies de col·laboració per desenvolupar els projectes del govern municipal com el Pla de rieres en oportunitats per millorar la qualitat de vida a la ciutat

Ona Martínez: “Tenir al costat a la conselleria en el pla estratègic de rieres, la millora de la qualitat de l’aire a Terrassa o l’avenç en energies renovables és clau per Terrassa”
 

Bona sintonia entre la portaveu d’Esquerra Republicana de Terrassa, Ona Martínez, i la Consellera d’Acció Climàtica, Teresa Jordà, a l’abordar els grans projectes que té la ciutat per desenvolupar l’agenda de sostenibilitat en benefici de la ciutadania. 

Aprofitant la visita de la Consellera per reunir-se amb les ciutats de l’Arc Metropolità per avançar en un posicionament conjunt en la implantació de la zona de baixes emissions, ha realitzat un dinar previ amb el grup municipal d’Esquerra Republicana a Terrassa per conèixer la feina que està desenvolupant el govern municipal en els àmbits d’incidència del Departament. 

En aquest sentit, la portaveu municipal, Ona Martínez, ha agraït el suport de la Generalitat al projecte desenvolupat per la regidoria de rieres per presentar als Fons Next Generation el Pla estratègic de renaturalització i adaptació al canvi climàtic de les Rieres de Terrassa. Un plantejament que posa les bases per un treball compartit entre la ciutat i l’Agència Catalana de l’Aigua per recuperar aquests espais i fer avançar Terrassa.

La Consellera Teresa Jordà ha valorat positivament també la feina desenvolupada des del govern municipal per impulsar l’Associació de Municipis i Entitats per l’Energia Pública, la recuperació de l’entorn natural amb l’impuls a l’Anella verda o els avenços dins la trama urbana amb la vianalització per desenvolupar polítiques de sostenibilitat.

La portaveu d’Esquerra Republicana, Ona Martínez, ha fet una valoració positiva d’una trobada on “Hem pogut constatar la proximitat amb el Departament, la bona sintonia amb la Consellera. Quan tens projectes sostenibles que milloren la vida dels teus veïns i veïnes i, alhora, avances en la lluita contra el canvi climàtic només cal reforçar les aliances per fer-los realitat.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *