Rehabilitació del barris terrassencs

Aquest divendres s’ha dut a terme una visita de l’Ajuntament, juntament amb la consellera de Drets Socials, a un dels barris de Terrassa on s’executaran actuacions de rehabilitació d’habitatges 

Terrassa és una ciutat moderna, que es transforma i adequa a les noves necessitats dels seus habitants. En aquest sentit, està prevista una rehabilitació de sis barris de la ciutat amb l’objectiu principal de millorar la qualitat de vida dels terrassencs i les terrassenques.  

Aquest divendres l’Ajuntament, de la mà de la consellera de Drets Socials de la Generalitat, ha visitat Can Boada, un dels barris on estan previstes actuacions de rehabilitació d’habitatges finançades pels Fons Europeus Next Generation.  

La Generalitat catalana ha atorgat 2,8 milions d’euros a sis barris de Terrassa per a transformar edificis d’habitatges amb criteris d’eficiència energètica. Un total de 258 edificis seran rehabilitats per tal de reduir el consum d’energies no renovables, de millorar l’accessibilitat, els entorns i infraestructures, la creació de zones verdes o comunitàries i millorar la qualitat de vida dels veïns i veïnes de la ciutat.  

Com ha explicat el primer tinent d’alcalde, Isaac Albert, “Aquests Fons estan destinats a entorns en situació de vulnerabilitat acreditada i amb edificacions amb deficiències”.  

Els sis barris escollits –situats en cinc districtes municipals – per l’Ajuntament de la ciutat on s’executaran les diferents actuacions de millora son: Ca n’Anglada, Santa Margarita, Can Palet II, La Maurina, Can Boada i Ègara.

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *