Ona Martínez, nova primera tinenta d’alcalde a l’Ajuntament

La regidora assumirà les competències de l’àrea de Serveis Generals i Govern Obert

Aquest dimecres es va anunciar l’entrada de Montse Font com a nova regidora d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Terrassa. La marxa d’Isaac Albert, degut al seu nou càrrec de conseller i president de CIMALSA, ha generat una redistribució de la tinença d’alcaldia i les regidories. Així, la portaveu del Grup Municipal ERC – MES, Ona Martínez Viñas, assumirà les competències delegades per l’alcalde com a primera tinenta d’alcalde.

Martínez també passarà a fer-se càrrec de direcció, coordinació, seguiment i orientació estratègica de l’àrea de Serveis Generals i Govern Obert. En aquest sentit, a més, la regidora tindrà també les delegacions de les regidories de Serveis Econòmics, Organització i Recursos Humans, Gestió Tributària i Recaptació, Serveis Jurídics, Contractació, Patrimoni i Manteniment i Atenció Ciutadana. A més, l’alcalde també nomenarà a la regidora com a membre de la Junta de Govern Local. Pel que fa a Serveis Funeraris i Cementiri, les competències seran assumides per la 5a tinenta d’alcalde, Teresa Ciurana.

Un cop s’hagi oficialitzat la renúncia al càrrec de regidor, prevista a l’ordre del dia del ple ordinari del mes de gener, es signarà el decret corresponent a la nova distribució i assignació de competències del cartipàs municipal. Amb la renúncia d’Albert, està previst que des de l’Ajuntament es comuniqui a la Junta Electoral Central la intenció de cobrir la vacant del grup municipal d’ERC – MES amb Montserrat Font Fabra, número 9 en la llista de la formació en les eleccions del passat 2019. Un cop disposi de la credencial i prengui possessió de l’acta de regidora, en un ple extraordinari a celebrar en els propers dies, Font assumirà les competències delegades de Plans i Projectes, de l’Àrea de Presidència; Ciutadania i Convivència, Memòria Històrica i Drets Humans, adscrites a l’àrea de Drets Socials; i de Qualitat Democràtica, a Cicles de la Vida, fins ara delegades a la regidora Ona Martínez.

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *