Pep Forn i Montse Font tornen a sumar-se al projecte d’Esquerra Republicana de Terrassa liderat per Ona Martínez

Els actuals regidors de l’Ajuntament de Terrassa Pep Forn i Montse Font han decidit donar suport al projecte d’Ona Martínez Viñas, primera tinenta d’alcalde de la ciutat i candidata a l’alcaldia per la formació Esquerra Republicana de Terrassa.

Forn és llicenciat en Geografia amb un postgrau en Direcció i Gestió de Serveis. És conegut a Terrassa per ser l’actual regidor d’Economia social, Innovació, Universitats, Turisme i Projectes audiovisuals, però anteriorment, la seva trajectòria professional havia girat entorn a l’economia com a director de qualitat, innovació i atenció al client de Caixa Terrassa i com a responsable de col·laboracions amb entitats de l’obra social d’Unnim Caixa.

Tot i estar especialitzat en el sector més econòmic, la seva vocació per l’activisme social i cultural sempre ha estat present. Amb 22 anys va ser vicepresident l’AVV de La Maurina. També va ser integrant fundador dels Minotaures de la Maurina, membre de Carnavalis -l’associació organitzadora del carnestoltes a Terrassa en el seus inicis-, i va estar president de la colla dels Minyons de Terrassa en dos períodes -entre el 1993 i el 1996 i entre el 2010 i el 2011-.

Forn ha sabut compaginar la seva passió per la cultura, l’associacionisme i la política. Al 2015 va entrar a formar part de la llista electoral d’Isaac Albert, ex primer tinent d’alcalde i antic portaveu de la formació. Ara torna ha donar tot el seu suport i es suma de nou al projecte d’Esquerra Republicana de Terrassa liderat per la portaveu i candidata a l’alcaldia Ona Martínez. “Treballo per fer que Terrassa avanci. Vull que la meva ciutat esdevingui capital de la qualitat de vida i de la innovació. Estem fen feina per aconseguir-ho, però encara en queda molta. No ens podem aturar”.

Montse Font també ha volgut sumar-se a l’equip de la primera tinenta d’alcalde. Ella és enginyera tècnica industrial i llicenciada en psicologia social. Ha estat la cap del Servei de Gestió d’Emergències de la Generalitat i s’ha encarregat de la gestió del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya. Tot i que va iniciar la seva carrera professional treballant per una empresa privada, aviat va descobrir la seva vocació de servei públic. Va passar 15 anys treballant a l’Ajuntament de Mataró com cap de llicències d’activitats i cap de protecció civil i riscos laborals. Al 2007 va començar com a funcionaria a la Generalitat, on va entomar el repte de planificació d’emergències per, després, passar a la vessant més operativa de les emergències, tasca per la qual se li va atorgar la medalla de bronze amb distintiu blau del Mossos.

Al 2019 va començar a formar part de la llista electoral en novena posició. No va estar fins al mes de gener que es va incorporar a l’Ajuntament com a regidora de Plans i Projectes, de l’Àrea de Presidència; Ciutadania i Convivència, Memòria Històrica i Drets Humans, adscrites a l’àrea de Drets Socials; i de Qualitat Democràtica, a Cicles de la Vida. Actualment, Font vol seguir treballant en el projecte de Martínez per fer avançar Terrassa. “Tinc moltes ganes de treballar i fer-ho per la ciutat que estimo i la seva gent. Entomo aquesta nova etapa com el que és: Un repte i una responsabilitat per continuar fent bona feina per fer avançar Terrassa”, va declarar la regidora del govern de Terrassa.

Per la seva banda, la candidata a l’alcaldia, va afirmar que el seu projecte ha se servir per emmarcar totes les necessitats dels terrassencs i les terrassenques: “És un full de ruta que ha de donar respostes. Treballem des de tots els àmbits per millorar Terrassa i ho fem de la mà de la Generalitat de Catalunya, però també des del govern municipal. Som garantia de futur. D’un futur transformador, que entoma els reptes. Som la Terrassa que avança”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *