Najat Driouech, diputada al Parlament, posa en valor la qualitat de vida per fer avançar Terrassa

Un sistema educatiu basat en l’equitat és un dels pilars primordials per avançar cap a una societat més justa, un país amb igualtat d’oportunitats i una Terrassa on tothom visqui encara millor i amb els mateixos drets i llibertats.

Dimarts 28 de febrer, la diputada per Esquerra Republicana al Parlament de Catalunya Najat Driouech i la primera tinenta d’alcalde a l’Ajuntament de Terrassa i candidata a les eleccions del 28 de maig, Ona Martínez, van visitar l’Escola Auró on es van reunir amb la direcció del centre i amb la Comunitat Musulmana de Terrassa.

Posar en comú les noves mirades i objectius per garantir que l’alumnat disposi de la millor educació possible basada en l’equitat i les oportunitats. «Terrassa és sinònim de diversitat, de riquesa cultural i de qualitat de vida. La no discriminació ha de ser prioritària per garantir l’èxit educatiu. Tots els terrassencs i les terrassenques han de tenir a l’abast les mateixes eines per construir el seu futur», va afirmar Martínez durant la trobada.

L’any passat, la ciutat va fer passes endavant en la lluita contra la segregació escolar a Catalunya, segons un informe del Síndic de Greuges, i es va convertir en el municipi on més es va reduir la segregació. El govern municipal té com a prioritari seguir avançant per millorar el sistema educatiu de Terrassa, de manera que aquesta esdevingui capital de l’èxit educatiu.

L’Escola Auró no va estar l’única visita. Boxing Club Terrassa també va acollir a les dirigents republicanes. La democratització de l’esport com a eina transversal que construeix i cohesiona la ciutat, ofereix oportunitats i transforma és, en definitiva, un eix clau per seguir avançant cap a la Terrassa capital de la qualitat de vida. «Gaudir de l’esport i utilitzar aquest com a eina per millorar la confiança, l’autoestima i projectar un estil de vida saludable és imprescindible. Serveis com aquests fan de la ciutat un referent», va explicar la diputada.

Durant el 2022 Terrassa va ser designada Capital Catalana de l’Esport. Projectes com Educaboxing, impulsat per Boxing Club Terrassa, son part d’aquest procés de transformació, de garantia d’èxit perquè la ciutat continuï avançant cap a un model de municipi encara més saludable i on l’esport sigui vector d’aquesta millora en qualitat de vida.

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *