25 de novembre

En el marc del Dia Internacional per l’eliminació de les violències envers les dones, aquest mes de novembre posem a disposició de les terrassenques un mur telemàtic per tal que, de forma anònima, puguin relatar les violències masclistes que han patit.

Aquest mur vol ser un mitjà de recollida d’experiències personals, des de l’anonimat, per visibilitzar-les i alhora que sigui un punt de partida per seguir treballant per fer de Terrassa un municipi lliure de violències masclistes.

A més, també posem a disposició dels terrassencs un altre mur telemàtic per tal que, de forma anònima també, puguin relatar les violències masclistes que han realitzat o visualitzat.

Per relatar aquestes violències, tant si sou dones com homes, heu d’omplir el formulari de baix de la pàgina on heu d’omplir els camps de gènere, edat i relatar el que teníeu pensat. Com veureu en cap cas se us demana el nom o qualsevol altre tipus d’identificació que us pugui identificar de manera personal.

Clicant a l’apartat de dones i/o homes trobareu un mur on veureu els relats de les experiències separades per gèneres, visualitzant així la violència envers les dones.

Us animem a participar!

Comunicacions anònimes

La bústia garanteix en tot moment la confidencialitat de les comunicacions i la indentitat del comunicador​. Per això no es recullen dades identificatives i de contacte.

Si voleu que la comunicació sigui encara més anònima (sense rastre de l’adreça IP des de la qual es fa la comunicació)​ podeu utilitzar una xarxa d’anonimització. L’eina més utilitzada és la xarxa TOR. Com qualsevol altre navegador, per fer ús de l’eina TOR, cal baixar el navegador des de la pàgina de descàrrega. En aquest enllaç, podeu veure un vídeo tutorial sobre com descarregar i fer la configuració del TOR.