transparencia_titol

Qui som? Què fem? Sous i recursos memoria

Memòria del Grup Municipal ERC-MES 2021-2022

Com cada any, aprofitem per presentar la Memòria que recopila la feina realitzada, posa en valor les iniciatives impulsades, explica les accions i els reptes entomats fins a la data.

Des d’Esquerra fem política per canviar i transformar la ciutat, per millorar Terrassa i que esdevingui un municipi de futur, que entomi els reptes que hi ha sobre la taula.

Aquesta Memòria explica quines són les passes endavant que s’han fet per aconseguir una ciutat més moderna, que projecti el seu potencial, amb més qualitat de vida, més accessible, igualitària i d’oportunitats per tothom.

Aquest document és, doncs, un exercici de transparència i proximitat als terrassencs i les terrassenques i una eina perquè puguin opinar, dir la seva i, en definitiva, construir plegats la ciutat que volem.

Memòria_22-comprimido (1)

Memòria del Grup Municipal ERC-MES 2019-2021

Ara fa dos anys vam assumir el repte i la responsabilitat de governar Terrassa per canviar les polítiques públiques de la ciutat i transformar l’administració per posar-la al servei de les persones. És un bon moment per mirar d’on venim, que hem fet i com ho hem fet; un bon moment per mirar endavant i dir que volem seguir fent i com ho volem fer.

Tres regidors i dues regidores, un gran equip humà implicat al darrere i una tasca fruit d’escoltar i donar resposta a les demandes i necessitats d’una ciutat afectada per la Covid-19 però amb ganes de mirar cap al futur.

Amb aquestes memòries fem, en definitiva, un exercici de transparència i proximitat als ciutadans i ciutadanes de Terrassa que el grup municipal completarà amb una trobada amb la ciutadania el proper 17 de juny al Casal Cívic de Sant Pere a les 19 hores. Un acte on els tres regidors i les dues regidores passaran comptes amb la ciutadania sobre l’activitat política i respondran totes les preguntes que se’ls hi vulgui plantejar.

memòria 21 internet

Pots descarregar el document aquí.

Memòria del Grup Municipal ERC-MES 2017-2018

Abans de començar l’últim any, passem comptes d’un tercer any molt intens. L’any passat obríem la memòria afirmant que els bons projectes polítics són aquells que saben d’on venen i saben on van. Doncs bé, ens hi refermem. En aquesta memòria trobareu tota la tasca feta des del grup municipal d’ERC-MES dins i fora de l’Ajuntament durant els darrers 365 dies.

Quatre regidors, un gran equip humà implicat al darrere i una tasca fruit moltes vegades d’escoltar i donar resposta a les demandes i necessitats d’una ciutat amb ganes de mirar endavant.

Amb aquestes memòries fem, en definitiva, un exercici de transparència i proximitat als ciutadans que el grup municipal completarà amb una trobada de proximitat amb la ciutadania el pròxim 21 de juny a la Plaça Salvador Espriu a les 19:30h de la tarda. Un acte on els quatre regidors del grup municipal passaran comptes amb la ciutadania sobre l’activitat política a la ciutat i respondran a totes les preguntes que se’ls hi vulgui plantejar.

Pots descarregar el document aquí.


Memòria del Grup Municipal ERC-MES 2016-2017

Arribem a l’equador del mandat municipal i passem comptes d’un segon any molt intens. L’any passat obríem la memòria afirmant que els bons projectes polítics són aquells que saben d’on venen i saben on van. Doncs bé, ens hi refermem. En aquesta memòria trobareu tota la tasca feta des del grup municipal d’ERC-MES dins i fora de l’Ajuntament durant els darrers 365 dies.

Quatre regidors, un gran equip humà implicat al darrere i una tasca fruit moltes vegades d’escoltar i donar resposta a les demandes i necessitats d’una ciutat amb ganes de mirar endavant.

Amb aquestes memòries fem, en definitiva, un exercici de transparència i proximitat als ciutadans que el grup municipal completarà amb una trobada de proximitat amb la ciutadania el pròxim 1 de juny a la Plaça Salvador Espriu a les 19:30h de la tarda. Un acte on els quatre regidors del grup municipal passaran comptes amb la ciutadania sobre l’activitat política a la ciutat i respondran a totes les preguntes que se’ls hi vulgui plantejar.

Pots descarregar el document aquí.


Memòria del Grup Municipal ERC-MES 2015-2016

Un any després de les eleccions municipals, ha arribat el moment per al Grup Municipal d’Esquerra Republicana – Moviment d’Esquerres de fer balanç amb la ciutadania, explicar com ha evolucionat la política terrassenca durant aquests primers 365 dies de legislatura i, sobretot, presentar la feina feta com a grup d’oposició dins el consistori.

Més de 40 propostes o acords polítics elevats al Ple, incidència directa en les ordenances fiscals o facilitar l’aprovació dels pressupostos, intervenció responsable i esmenes incorporades als nous reglaments municipals de Participació o del Reglament de la Societat de comunicació… Són només algunes de les tasques desenvolupades pels 4 regidors d’ERC-MES i l’equip de més de 30 persones que participen activament per desenvolupar el projecte de canvi a la ciutat que defensem.

Una tasca política que s’ha recollit en un sol document que s’ha volgut posar a disposició de tota la ciutadania.  

Pots descarregar el document aquí.