transparencia_titol

Qui som? Què fem? Sous i recursos memoria

Memòria del Grup Municipal ERC-MES 2019-2021

Ara fa dos anys vam assumir el repte i la responsabilitat de governar Terrassa per canviar les polítiques públiques de la ciutat i transformar l’administració per posar-la al servei de les persones. És un bon moment per mirar d’on venim, que hem fet i com ho hem fet; un bon moment per mirar endavant i dir que volem seguir fent i com ho volem fer.

Tres regidors i dues regidores, un gran equip humà implicat al darrere i una tasca fruit d’escoltar i donar resposta a les demandes i necessitats d’una ciutat afectada per la Covid-19 però amb ganes de mirar cap al futur.

Amb aquestes memòries fem, en definitiva, un exercici de transparència i proximitat als ciutadans i ciutadanes de Terrassa que el grup municipal completarà amb una trobada amb la ciutadania el proper 17 de juny al Casal Cívic de Sant Pere a les 19 hores. Un acte on els tres regidors i les dues regidores passaran comptes amb la ciutadania sobre l’activitat política i respondran totes les preguntes que se’ls hi vulgui plantejar.

memòria 21 internet

Pots descarregar el document aquí.

Memòria del Grup Municipal ERC-MES 2017-2018

Abans de començar l’últim any, passem comptes d’un tercer any molt intens. L’any passat obríem la memòria afirmant que els bons projectes polítics són aquells que saben d’on venen i saben on van. Doncs bé, ens hi refermem. En aquesta memòria trobareu tota la tasca feta des del grup municipal d’ERC-MES dins i fora de l’Ajuntament durant els darrers 365 dies.

Quatre regidors, un gran equip humà implicat al darrere i una tasca fruit moltes vegades d’escoltar i donar resposta a les demandes i necessitats d’una ciutat amb ganes de mirar endavant.

Amb aquestes memòries fem, en definitiva, un exercici de transparència i proximitat als ciutadans que el grup municipal completarà amb una trobada de proximitat amb la ciutadania el pròxim 21 de juny a la Plaça Salvador Espriu a les 19:30h de la tarda. Un acte on els quatre regidors del grup municipal passaran comptes amb la ciutadania sobre l’activitat política a la ciutat i respondran a totes les preguntes que se’ls hi vulgui plantejar.

Pots descarregar el document aquí.


Memòria del Grup Municipal ERC-MES 2016-2017

Arribem a l’equador del mandat municipal i passem comptes d’un segon any molt intens. L’any passat obríem la memòria afirmant que els bons projectes polítics són aquells que saben d’on venen i saben on van. Doncs bé, ens hi refermem. En aquesta memòria trobareu tota la tasca feta des del grup municipal d’ERC-MES dins i fora de l’Ajuntament durant els darrers 365 dies.

Quatre regidors, un gran equip humà implicat al darrere i una tasca fruit moltes vegades d’escoltar i donar resposta a les demandes i necessitats d’una ciutat amb ganes de mirar endavant.

Amb aquestes memòries fem, en definitiva, un exercici de transparència i proximitat als ciutadans que el grup municipal completarà amb una trobada de proximitat amb la ciutadania el pròxim 1 de juny a la Plaça Salvador Espriu a les 19:30h de la tarda. Un acte on els quatre regidors del grup municipal passaran comptes amb la ciutadania sobre l’activitat política a la ciutat i respondran a totes les preguntes que se’ls hi vulgui plantejar.

Pots descarregar el document aquí.


Memòria del Grup Municipal ERC-MES 2015-2016

Un any després de les eleccions municipals, ha arribat el moment per al Grup Municipal d’Esquerra Republicana – Moviment d’Esquerres de fer balanç amb la ciutadania, explicar com ha evolucionat la política terrassenca durant aquests primers 365 dies de legislatura i, sobretot, presentar la feina feta com a grup d’oposició dins el consistori.

Més de 40 propostes o acords polítics elevats al Ple, incidència directa en les ordenances fiscals o facilitar l’aprovació dels pressupostos, intervenció responsable i esmenes incorporades als nous reglaments municipals de Participació o del Reglament de la Societat de comunicació… Són només algunes de les tasques desenvolupades pels 4 regidors d’ERC-MES i l’equip de més de 30 persones que participen activament per desenvolupar el projecte de canvi a la ciutat que defensem.

Una tasca política que s’ha recollit en un sol document que s’ha volgut posar a disposició de tota la ciutadania.  

Pots descarregar el document aquí.