transparencia_titol

Qui som? Què fem? Sous i recuros memoria

Qui som?

Qui som ERC-MES a Terrassa? Quin equip de persones fa possible el funcionament del Grup Municipal? Volem que ens conegueu, igual que ens agradaria conèixer-vos a tots i totes vosaltres.


El grup de treball i acció municipal d’Esquerra Republicana – Moviment d’Esquerres va molt més enllà dels quatre regidors obtinguts en les passades eleccions del 24 de maig de 2015. Si bé l’acció política directa de la coalició s’esdevé a través dels seus representants electes, amb un repartiment equitatiu de les àrees de responsabilitat municipal segons els coneixements i l’experiència de cadascun dels regidors, aquests no podrien abastar-ho tot sense un equip de suport i una concepció participativa que permet la interacció directa amb totes les ànimes d’una ciutat com Terrassa. Recolzant en la tasca directa del dia a dia, dues secretaries (una tècnica i una política) s’encarreguen d’estructurar i organitzar l’acció política del grup sota la supervisió del portaveu municipal, Isaac Albert, i amb la participació directa de tots els regidors, i dels presidents i secretaris d’organització d’Esquerra Republicana i de Moviment d’Esquerres. Si bé aquest “nucli dur” del grup municipal es reuneix de forma regular, com a mínim, una vegada a la setmana, també rep el suport extern del grup municipal ampliat, estructurat en dues branques: l’Estructura Territorial i l’Estructura Sectorial. En l’àmbit territorial, tenim equips organitzats a cada districte per tal que traslladin els suggeriments o els problemes de totes les zones de la ciutat. En l’àmbit sectorial, professionals i experts de diferents àmbits ofereixen assessorament regular per treballar els temes claus de la legislatura, així com per abordar aquells temes puntuals que l’actualitat municipal porta a debat. Aquests grups es reuneixen de forma independent regularment, mentre que el conjunt del grup municipal ampliat es troba un cop al trimestre en jornades de treball i formació. Alhora, ens hem atorgat la responsabilitat de tenir representació als consells d’administració de totes les Societats Municipals, com també de participar activament en totes les Comissions, Consells i Taules de treball que s’organitzen en els diferents àmbits municipals.

pictorama-equip-GM

I ara, hi posem noms?

Regidors

A l’Ajuntament, som quatre regidors. Quatre regidors a qui ens vau fer confiança per a què us representéssim, i que entomem aquesta dosi de confiança per a fer possible noves polítiques i canvis per Terrassa.

description here

Isaac Albert (ERC)

isaac.albert@terrassa.cat

twitter_circle_black-256bloc

description here

Carme Labòria (MES)

carme.laboria@terrassa.cat

twitter_circle_black-256

description here

Carles Caballero (ERC)

carles.caballero@terrassa.cat

twitter_circle_black-256bloc

description here

Josep Forn (IND.)

josep.forn@terrassa.cat

twitter_circle_black-256

Però deixeu-nos que ens presentem.

Organigrama

Però, com dèiem abans, el Grup Municipal d’ERC-MES no tindria sentit sense tot aquest equip de persones, sovint molt més a l’ombra. Algunes ens representen arreu del territori i de les sectorials, d’altres ens ajuden a coordinar-nos i organitzar-nos tècnicament, políticament i comunicativament. Totes elles, terrassenques que són imprescindibles per dur a terme el projecte.