Compromís amb Terrassa

Pere Aragonés, visita per primera vegada Terrassa com a President de la Generalitat i es compromet amb la ciutat a la convocatòria de la Comissió bilateral entre el govern i l’Ajuntament.


Pere Aragonés: «Les terrassenques i terrassencs poden comptar amb el suport de la complicitat de la Generalitat en tots els reptes de futur per al benestar i la prosperitat de la ciutat»

Poc menys de dos mesos després de la seva investidura, el MH President de la Generalitat, Pere Aragonés, ha volgut visitar Terrassa per expressar el compromís del Govern a reactivar les relacions bilaterals amb l’Ajuntament per treballar conjuntament amb els grans temes de ciutat.

En aquest sentit, el President Aragonés, ha aprofitat la repeció institucional a l’Ajuntament per remarcar el lideratge industrial, d’innovació i compromís social de la ciutat i el seu paper clau en els grans reptes de País: “Des del Govern abordem quatre grans transformacions de País: social, verda, feminista i democràtica» i Terrassa, remarca, «hi té un paper clau».

El MHP també ha reconegut el paper clau dels Ajuntaments en la gestió de la pandèmia i el treball compartit per la recuperació social i econòmica.

Un cop finalitzada la part més institucional, el President Aragonés s’ha volgut acostar fins al Mercat de la Independència on ha pogut conversar amb la ciutadania, saludar als paradistes i conèixer projectes singulars com el bar la Trama de Prodis. Al Raval de Montserrat, el President no ha volgut desaprofitar l’ocasió per saludar el voluntariat del grup Us Volem a Casa d’Esquerra Republicana que treballa per recollir fons per la caixa de resistència en favor de les persones represaliades.

Finalment, el MH President ha dedicat una estona a conversar més tranquil·lament amb el primer tinent d’alcalde, Isaac Albert, així com la resta de regidores i regidors d’Esquerra Republicana de Terrassa, per conèixer les polítiques republicanes que s’estan desenvolupant actualment des del govern de la ciutat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *