Ona Martínez a Ginebra: Projecte de futur per Terrassa

La portaveu i candidata a l’alcaldia per Esquerra Republicana, Ona Martínez, es reunirà aquest divendres amb Marta Rovira a Ginebra

La setmana vinent Ona Martínez es reincorporarà a les seves múltiples responsabilitats com a regidora del govern de Terrassa en finalitzar el permís de maternitat. Abans, però, aquest mateix divendres viatjarà a Suïssa per poder reunir-se amb la Secretària General d’Esquerra Republicana de Catalunya i exiliada política, Marta Rovira. Una trobada de treball per explicar el projecte de present i futur per Terrassa que s’està desenvolupant des del govern de Terrassa i que Ona Martínez defensarà com a candidata a l’alcaldia a les properes eleccions municipals.

A la trobada, on també participaran les candidates i candidats republicans a la resta de poblacions del Vallès Occidental, servirà per definir estratègies conjuntes de territori que permetin millorar les polítiques de benestar, llibertat i progrés que es defensen des de Terrassa sobre una estratègia republicana de país.

Per Ona Martínez, s’està davant d’una gran oportunitat: “Governem la tercera ciutat de Catalunya i venim d’un mandat on hem demostrat que cap adversitat pot aturar la voluntat transformadora de les polítiques republicanes. Lligar el projecte de ciutat amb el territori i el projecte per al país que treballem des del govern de la Generalitat és la clau del futur”.

La candidata terrassenca, alhora, també remarca un component emotiu de la trobada: “Serà la primera vegada que podré parlar amb la Marta Rovira des del seu exili. Una persona que no ha deixat de treballar pel País malgrat la distància i que demostra la capacitat de treball i esforç compartit del republicanisme que intentem aplicar, dia a dia, a la política municipal terrassenca.”

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *