Montse Font, nova regidora d’Esquerra Republicana a l’Ajuntament de Terrassa

Isaac Albert: “El projecte d’Esquerra no s’acaba. Som present, som futur i garantia de fer feina per fer avançar Terrassa”

Isaac Albert posa fi a una llarga etapa política i entoma nous reptes com a conseller i president del Consell d’Administració de Centrals i Infraestructures per a la Mobilitat i les Activitats Logístiques (CIMALSA).  

Amb el nomenament per part del govern de la Generalitat al, fins ara, primer tinent d’alcalde s’obren noves portes i horitzons. Montse Font, cap del Servei d’Emergències de Catalunya, entoma el repte de ser la nova regidora d’Esquerra Republicana de Terrassa a l’Ajuntament de la ciutat.  

Isaac Albert ha aprofitat la roda de premsa celebrada aquest dimecres dia 25 de gener per recordar que el seu comiat és només un punt i apart a la historia de la formació republicana: “És la fi d’una etapa, però el projecte d’Esquerra no s’acaba”, ha remarcat. La incorporació de Font a l’equip de l’alcaldable Ona Martínez Viñas té com objectiu donar continuïtat al projecte compartit de la formació i aportar experiència i noves mirades que serveixin per seguir construint les bases de la Terrassa que avança, una ciutat més amable, encara més sostenible, moderna, transformadora, innovadora, en definitiva, amb millor qualitat de vida.  

Font, que formava part de la llista electoral en la novena posició, és enginyera tècnica industrial i llicenciada en psicologia. Fins ara ha estat cap del Servei de Gestió d’Emergències de la Generalitat i s’ha encarregat de la gestió del Centre de Coordinació Operativa de Catalunya i ha estat professora a l’Institut de Seguretat Pública de Catalunya i al grau de Prevenció i Seguretat Integral de la Universitat Autònoma, per la qual cosa se li va atorgar una distinció honorífica per la seva dedicació pedagògica.  

Aquest dimecres l’egarenc Isaac Albert -que ha liderat el projecte durant molts anys, tant des de l’Ajuntament com a l’oposició- ha agraït a totes aquelles persones implicades i que han treballat per la ciutat i pels terrassencs i les terrassenques la seva feina. Però no ha deixat passar l’oportunitat de recordar tot el camí que queda per recórrer i aquelles persones que son el present i el futur de Terrassa, que son aquelles capaces de posar una marxa més per fer avançar la ciutat i convertir-la en capital i referent de la qualitat de vida. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *