Isaac Albert, nou president d’ERC Terrassa

L’Assemblea d’ERC Terrassa renova la seva executiva i presidència per ampli consens amb la voluntat de seguir sent un actor coprotagonista en la feina diària i compartida de construir la ciutat i el país.


Volem posar en valor la política, acceptant que hi ha moltes coses que han de canviar i millorar, però que continuem sent una eina útil per construir una societat millor.

isaac albert

Ampli consens a l’Assemblea d’Esquerra Republicana de Terrassa, amb un 97 per cent dels vots, per escollir la nova executiva local del partit i el seu nou president, Isaac Albert que pren el relleu a Xènia Albà, qui deixa el càrrec després de quatre anys de dedicació. Albà s’ha acomiadat de l’assemblea: “Avui faig un pas al costat per cuidar-me, per descansar i per respirar. Als que formareu la nova executiva, la meva més gran admiració i gratitud. Jo faig un pas al costat però quan vulgueu gireu-vos, hi seré pel que necessiteu.”

“Han estat uns anys molt intensos en els que he invertit moltes hores perquè sempre he cregut que si tots ens hi posem, aconseguirem fer una Terrassa i un país més lliure més just i més digne. Crec fermament que només amb implicació les coses canvien.” Xènia Albà

Com a novetat d’aquest nou mandat, s’incorpora una figura de nova creació, la secretaria d’universitat i recerca, pel paper cabdal que té aquest àmbit a la nostra ciutat

Albert, ha destacat “el que ens ha dut fins aquí és treballar perquè els ciutadans de Terrassa ens vegin com un actor indispensable en la construcció de la ciutat. En aquest sentit, Esquerra Terrassa és un actor important de la política local. Ho som. Ho hem estat en el passat i ho serem en el futur. Ho hem estat més enllà del resultat electoral perquè sempre hem estat reconeguts com un element positiu en la construcció de Terrassa. Perquè entenem la política com un servei a la societat, perquè tenim projecte de ciutat i ens agrada explicar-lo, compartir-lo i posar-lo a disposició del col·lectiu.

Nova executiva ERC Terrassa: 


Presdiència: Isaac Albert i Agut

Secretaria General: Sílvia Grau i Fontanals

Secretaria d’Organització: Joan Lluch i Puig

Secretaria d’Imatge i Comunicació: Josep Villagrasa i Rodés

Secretaria de Política Municipal: Ona Martínez i Viñas

Secretaria de Feminismes: Montse Pujol i Soler

Secretatria de Finances: Jordi Centelles i Amela

Secretaria de Transició Ecològica: Montse Font i Fabra

Secretaria de Formació: Teresa Ciurana i Satlari

Secretaria de Moviments Socials: Mercè Espasa i Cárdenas

Secretaria de Recerca i Universitats: Antoni Sanz i Ruiz

Secretaria d’Acció Política: Francesc Poch i Ros

Secretaria de Ciutadania: Jordi Martín i Montalbán

Portaveu del Grup Municipal: Pep Forn i Cadafalch

Portaveu del Jovent Republicà: Amanda Parets García

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *