Esquerra Republicana som el canvi possible, som l’impuls republicà per Terrassa. Tu decideixes.

Esquerra Republicana sabem d’on venim, on estem i cap a on anem. A diferència d’aquells que no volen que res es mogui o d’aquells que es prioritzen a ells per sobre de tot, des d’Esquerra no hem deixat mai de mirar endavant ni de pensar primer en la ciutat, i hem treballat i treballarem sempre fent tot allò que sumi per Terrassa, que ajudi a fer-la avançar. Per això, som la millor garantia real del canvi, un canvi que impulsi Terrassa.

I pels propers anys tenim 5 prioritats en els que treballarem: (1) l’educació perquè l’educació és igualtat d’oportunitats i (2) volem fer de Terrassa una ciutat creativa, generadora d’idees, que posi la cultura (totes) al centre; (3) treballarem per activar la ciutat i recuperar la identitat de terrassa perquè garantir això és garantir treball de qualitat; (4) i també parlarem d’habitatge, perquè l’habitatge és un dret i cal garantir casa per a tothom. (5) volem una ciutat amable, on caminar i moure’s fàcilment i còmodament i de forma segura. Amb parcs i places. Neta. Sostenible. En definitiva, volem una Terrassa millor, volem impulsar Terrassa.

Volem governar i fer de Terrassa una ciutat republicana que no doni l’esquena als anhels de llibertat d’aquest país, que sigui protagonista de la República. Volem governar per aplicar els valors republicans que ens defineixen i impulsar polítiques republicanes: socials, justes, feministes, transparents i democràtiques.

Esquerra Republicana som l’únic canvi possible. Perquè som l’única opció que assegura fer tot allò que estigui a les nostres mans per fer possible el canvi. Nosaltres tenim clar què volem, un canvi per fer una ciutat millor per a tothom. El 26 de maig, tu decideixes. Conformar-te o avançar. Una ciutat adormida o activa. Repressió o República. Immobilisme o canvi. Esquerra Republicana som l’alternativa, som l’impuls republicà per Terrassa. Tu decideixes. Amb tu, impulsem Terrassa.

Qui som? Què volem fer?
Sous i recursos memoria
Qui som?