L’ÈXIT DE L’ESCOLA CATALANA AMB VEU DE DONA

Les diputades Najat Driouech i Jenn Díaz parlaran aquest divendres a Terrassa des de la seva pròpia experiència de l’escola catalana com a model d’èxit i integració. Les acompanyarà la veu de l’experiència des del món docent de Teresa Ciurana.

Acte Escola Catalana un model d'èxit

Davant els atacs i les mentides contra la immersió lingüística a Catalunya, com defensar l’escola catalana com a model d’èxit i integració? Des de l’Assemblea de dones d’Esquerra Republicana de Terrassa ho han tingut clar: en primera persona i des de l’experiència personal i compartida.

Així, aquest divendres 23 de març a les set de la tarda, a la Masia Freixa, tres dones prendran la paraula per explicar des de la seva visió perquè consideren, com diu el títol de l’acte, “L’escola catalana, un model d’èxit”. Una trobada oberta a la ciutadania on les protagonistes seran tres expertes però s’hi habilitarà una fila zero de persones de l’àmbit local (escoles, entitats, política…) per poder obrir el debat i compartir experiències entre tota la gent que hi assisteixi.

Najat Driouech, a més de ser la primera diputada musulmana al Parlament de Catalunya, va arribar a Catalunya fa 27 anys i té a les espatlles un llarg recorregut de treball al Masnou a l’àmbit social i actualment també fa de professora a La universitat de Barcelona.

Per la seva banda, Jenn Díaz, coneguda més per la seva feina com a escriptora de llibres i articles en llengua castellana i catalana que com a diputada d’Esquerra Republicana, explicarà la seva experiència com a filla de la immersió lingüística.

I, des del món educatiu, Teresa Ciurana, per aportar l’experiència des de l’inici de l’escola catalana a Terrassa, com a mestra i també com a membre de l’Associació de Mestres Alexandre Galí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *