Isaac Albert encapçalarà la llista d’ERC Terrassa el 2019

La formació local d’ERC Terrassa, en Assemblea oberta, ha escollit aquest dijous Isaac Albert per encapçalar el projecte municipal de la formació republicana per a les eleccions municipals de 2019.

 

Isaac Albert: “Estem aquí per pensar i construir el millor projecte, i fer-ho conjuntament. Estem aquí per guanyar i transformar. Anem a guanyar una Terrassa de tothom i per a tothom”

Isaac Albert: “Estem aquí per pensar i construir el millor projecte, i fer-ho conjuntament. Estem aquí per guanyar i transformar. Anem a guanyar una Terrassa de tothom i per a tothom

El local d’Esquerra Republicana de Catalunya s’ha omplert aquest dijous de militància, amics, amigues i simpatitzants per participar en l’Assemblea oberta per escollir qui encapçalarà la llista per les pròximes eleccions municipals. Isaac Albert ha estat escollit per continuar al capdavant de la candidatura d’ERC Terrassa i començar a construir a partir d’ara un projecte polític per la ciutat “de tothom i per a tothom”, obert i amb voluntat d’incorporar.

Davant una assemblea conformada per la militància, amics, amigues, simpatitzants i el Jovent Republicà de Terrassa, Isaac Albert va defensar la candidatura i la visió de ciutat que té i pretén defensar en un treball compartit i amb clara voluntat de sumar i ser més: “la ciutat i la seva gent és protagonista en la construcció de Terrassa i, també, del país. Som aquí perquè volem guanyar el govern de la ciutat. Una ciutat de tothom i per a tothom”.

IIsaac Albert: Això és un projecte compartit, que sap d’on ve i que sap cap on va... que no va començar ahir i que no acaba demà... que té les portes obertes, que té la capacitat de canviar i evolucionar amb la incorporació de noves sensibilitats, que creix i es transforma amb la voluntat d’assemblar-se a la ciutat que vol representar..."

Isaac Albert: “Això és un projecte compartit, que sap d’on ve i que sap cap on va… que no va començar ahir i que no acaba demà… que té les portes obertes, que té la capacitat de canviar i evolucionar amb la incorporació de noves sensibilitats, que creix i es transforma amb la voluntat d’assemblar-se a la ciutat que vol representar…”

 

Des de l’experiència adquirida en l’exercici polític, des de dins i fora el consistori i des de l’oposició del grup municipal d’ERC-MES en aquest mandat, Isaac Albert va tornar a insistir que la ciutat d’avui ens apunta cap on va la Terrassa futura. Una ciutat en mans d’un govern socialista que genera problemes en comptes de solucionar-los i que no sap donar resposta al potencial social i econòmic de la ciutat: “Terrassa perd oportunitats cada dia que passa. El govern actual ha fet del no projecte el seu projecte. La ciutat necessita nous pactes i nous lideratges”.

Una visió de ciutat que implica defensar els valors republicans de progrés, sostenibilitat i justícia social. Un projecte treballat des de fa temps i que ara vol arribar a tothom: “Això és un projecte compartit, que sap d’on ve i que sap cap on va… que no va començar ahir i que no acaba demà… que té les portes obertes, que té la capacitat de canviar i evolucionar amb la incorporació de noves sensibilitats, que creix i es transforma amb la voluntat d’assemblar-se a la ciutat que vol representar…”

Un plantejament propositiu del qual Isaac Albert va voler deixar fora, de forma taxativa, qualsevol intenció d’emprar la ciutat com a moneda de canvi per interessos supramunicipals “Anem a fer Terrassa, i el que cal per Terrassa és el que també necessita el País.” Això també implica rebutjar qualsevol plantejament que pretengui dividir la ciutadania “No alimentarem la divisió, perquè no ajuda a la construcció de la ciutat, perquè no aporta res al projecte que defensem. No hi ha un ells i un nosaltres, només la defensa de la democràcia i la llibertat”.

Oriol Junqueras: “el que dius que cal per Terrassa és el que també necessita el país. Molts ànims a totes i a tots i gràcies”.

Carta d’Oriol Junqueras: “el que dius que cal per Terrassa és el que també necessita el país. Molts ànims a totes i a tots i gràcies”.

 

Isaac Albert va concloure la seva intervenció davant l’Assemblea afirmant que “avui comencem a caminar. Crec en aquesta ciutat, en la seva gent i en el projecte que estem construint des d’Esquerra. Representar la voluntat de transformar la ciutat és un honor. Fer ciutat amb tothom i per a tothom, una obligació que no defugirem”.

En un epíleg emotiu a aquesta intervenció, el candidat d’Esquerra Republicana de Terrassa a les pròximes eleccions municipals va voler compartir amb les persones assistents una carta d’Oriol Junqueras on el president del partit, des del seu empresonament d’Estremera, responia les paraules d’Isaac Albert afirmant que “el que dius que cal per Terrassa és el que també necessita el país. Molts ànims a totes i a tots i gràcies”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *