ERC-MES passa comptes amb la ciutadania: “Molta feina feta, molta feina per fer”

El grup municipal d’ERC-MES passa comptes amb la ciutadania a mig mandat en un acte participatiu a la Plaça Salvador Espriu.

 

Isaac Albert: "Treballarem perquè aquesta ciutat també sigui protagonista d'un dels moments històrics més importants del país."

Isaac Albert: “Treballarem perquè aquesta ciutat també sigui protagonista d’un dels moments històrics més importants del país.”

Com ja van fer l’any passat, els quatre regidors del grup municipal d’ERC-MES han aprofitat la publicació de la Memòria anual amb la feina desenvolupada per l’equip durant el darrer any per realitzar un acte participatiu on passar comptes amb la ciutadania i intercanvia opinions sobre el present i el futur de la ciutat.

Davant una cinquantena de persones, el portaveu d’ERC-MES, Isaac Albert, va obrir l’acte a la Plaça Salvador Espriu recordant l’objectiu principal amb què es van presentar a les eleccions del 2015: “Fa dos anys vam intentar un canvi polític a Terrassa. Era necessari per a la ciutat i ho continua sent”. Un canvi estratègic i necessari per Isaac Albert per tirar endavant la ciutat i al qual no s’ha renunciat, apostant per fer una oposició dura però constructiva, “fiscalitzant l’acció de govern però també ajudant a què la ciutat vagi endavant”. Una tasca, segons el portaveu d’ERC-MES, no sempre fàcil davant un govern sense projecte “amb constants contradiccions internes entre els seus socis i que, sovint, ens sorprèn creant problemes allà on hauria d’aportar solucions a la ciutat”.

Carme Labòria: “Cal superar el dia a dia i crear polítiques que ofereixin oportunitats de futur per a les persones”

Carme Labòria: “Cal superar el dia a dia i crear polítiques que ofereixin oportunitats de futur per a les persones”

En aquesta línia, la regidora Carme Labòria, va fer referència a la preocupació per la manca de rumb de l’Àrea de Drets Socials i Serveis a les persones, àmbit clau per ERC-MES i en el qual, va recordar, el govern ha hagut de canviar la tinença d’alcaldia davant un estancament evident en els projectes de polítiques socials. Labòria, en aquest sentit, va recordar les aportacions fetes des del grup municipal per tirar endavant noves polítiques d’inclusió “Cal superar el dia a dia i crear polítiques que ofereixin oportunitats de futur per a les persones”.

Per la seva banda Pep Forn va fer un repàs amb els assistents a totes les iniciatives presentades en les àrees de cultura, esports, innovació… “Plantegem al ple les iniciatives que faríem si governéssim. S’aproven i després cal que el govern ho executi”.

Carles Caballero també va destacar aquest caràcter proactiu del grup recordant que “No hi ha cap altre grup municipal que hagi presentat més propostes que s’hagin aprovat al Ple, moltes per unanimitat”. Una visió optimista del regidor que treballa dins el grup temes tan delicats com la neteja de la ciutat, la gestió de l’aigua o els autobusos i que, novament, van tornar a esdevenir uns dels temes principals de debat en l’intercanvi de preguntes i opinions amb els ciutadans.

20170601 Memòria 7 intervencions públicRespecte a les preguntes formulades per la ciutadania, també van sorgir temes com la reivindicada nova residència per a gent gran o el futur de l’escola d’Infermeria. Temes on Isaac Albert com a portaveu va expressar el compromís del grup municipal amb les necessitats de la ciutat i la defensa dels equipaments necessaris per al seu futur.

A pocs mesos pel referèndum d’Independència la qüestió nacional, per descomptat, va sorgir també en la conversa amb el públic. Aquí, Isaac Albert, va ser contundent “Treballarem perquè aquesta ciutat també sigui protagonista d’un dels moments històrics més importants del país”.

ACCÉS DIRECTE A LA MEMÒRIA 2016-17

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *