Ordenances Fiscals. No a la urgència

Isaac Albert: “L’urgent ara mateix no són les noves ordenances, l’urgent és l’autogovern del País, la defensa de les nostres institucions davant el cop d’estat que vol executar el govern espanyol a Catalunya”.

Isaac Albert: “L’urgent ara mateix no són les noves ordenances, l’urgent és l’autogovern del País, la defensa de les nostres institucions davant el cop d’estat que vol executar el govern espanyol a Catalunya”.

La Comissió informativa extraordinària de Serveis Generals i Govern Obert acaba de revocar amb el vot en contra de tots els grups de l’oposició l’acceptació a tràmit d’urgència de les Ordenances Fiscals per a l’any vinent que volien ser portades a sessió plenària aquesta mateixa setmana.

Des del grup municipal d’ERC-MES destacar que s’evidencia la inoportuna mesura d’urgència per abordar un debat d’aquestes característiques en la situació actual.

A l’àmbit estrictament municipal des d’ERC-MES no s’accepta la urgència a dos dies del ple quan la ciutat té unes ordenances negociades i treballades àmpliament l’any passat, s’ha actualitzat l’IBI fa relativament poc d’acord amb la revisió cadastral i el marge de treball no permet abordar la tasca de forma seriosa.

La ciutat tampoc no es pot desvincular del moment que viu el País i, tal com ha expressat el portaveu d’ERC-MES, Isaac Albert “L’urgent ara mateix no són les noves ordenances, l’urgent és l’autogovern del País, la defensa de les nostres institucions davant el cop d’estat que vol executar el govern espanyol a Catalunya”.

A l’espera que es faci efectiu el mandat democràtic de la ciutadania de Catalunya expressat l’1 d’Octubre a les urnes, la ciutat també té difícil abordar decisions de futur quan el PDeCAT encara no ha definit quins són els seus límits per mantenir el pacte de govern amb un PSC favorable a l’aplicació de l’article 155 i  les incògnites respecte si l’alcalde serà conseqüent o no amb les seves declaracions als mitjans.

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *