ERC-MES: les sigles dels republicans a les municipals a Terrassa

Esquerra Republicana i Moviment d’Esquerres de Terrassa consoliden l’acord per continuar treballant pel canvi polític a Terrassa a les eleccions municipals. Carme Labòria anuncia la seva retirada de primera línia política i obre pas a noves incorporacions al projecte republicà.


Carme Labòria: «Ha arribat el moment de donar el relleu. La meva vocació i implicació amb uns valors i amb Terrassa continua, m’ho va inculcar la meva família i ho he pogut defensar a primera línia. Ara ho faré des d’una altre vessant”

La presentació de l’acord per renovar el pacte entre Esquerra Republicana i Moviment d’Esquerres de cara a les eleccions municipals del mes de maig no podia haver estat més emotiu. I és que, com ha introduït el mateix portaveu del grup municipal d’ERC-MES i candidat a l’alcaldia, l’acord es consolida al mateix temps que una de les persones que l’ha fet possible es retira: Carme Labòria.

Després de 12 anys dedicats a la primera línia de la política activa a Terrassa, amb 8 anys amb funcions de govern i 4 anys a l’oposició treballant pel canvi polític a la ciutat, sempre «honesta i fidel als valors socialistes i catalanistes que em venen de família», la Carme Labòria creu que, un cop consolidat el projecte d’ERC-MES amb una visió clara de futur per Terrassa, ha arribat el moment de retirar-se de la primera línia. Diu així adèu a l’Ajuntament amb paraules d’agraïment per totes les seves treballadores i treballadors «que fan possible aquesta ciutat».

Això no implica la retirada «la meva vocació de servei públic continua» rebla Carme Labòria, qui ocuparà el darrer lloc a la llista d’ERC-MES a les eleccions municipals, simbolitzant el compromís per continuar aportant la seva expertesa al que espera «sigui una victòria de les forces republicanes i progressistes el pròxim mes de maig».

Conegudes les sigles amb que es presentaran els republicans, el candidat a l’alcaldia, Isaac Albert, no ha volgut avançar més detalls ni noms d’un equip que «comptarà amb l’expertesa adquirida i ampliarà la força d’un equip amb un projecte clar de ciutat».

Els presidents de les dues formacions, Carles Caballero per Esquerra Republicana i Josep Serra, per Moviment d’Esquerres han signat l’acord amb la seguretat de refermar les bases d’un futur canvi a Terrassa.

Carles Caballero ha assegurat que “Tenim la convicció que Terrassa té una ànima d’esquerres i democràtica que ha deixat de ser representada pel PSC. Aquí avui teixim novament complicitats que ampliarem en un futur per assegurar des d’un projecte clar el canvi que necessita la ciutat” .

Per la seva banda, Josep Serra, ha reblat “Si aconseguim fer arribar a totes les persones que a Terrassa creuen i defensen els valors de la llibertat, la igualtat i la fraternitat el nostre projecte, no tenim cap dubte que l’Isaac Albert es convertirà en l’alcalde que aquesta ciutat necessita” .

ENLLAÇ A ARTICLE COMIAT CARME LABÒRIA – GRÀCIES TERRASSA

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *