Isaac Albert: “Cal dotar de gruix polític les propostes d’aquest Ajuntament”

El Grup municipal d’ERC-MES encara el ple de setembre amb voluntat que Terrassa prengui un paper actiu i pes polític en el conjunt del país.

La coalició independentista encara el ple de setembre criticant la manca de rumb i definició de l’equip de govern local.

RDP ERC-MES 23-9

“Fa 100 dies que varem anomenar alcalde i no hi ha pla de mandat, no hi ha full de ruta i no sabem on es vol anar” Isaac Albert, portaveu del grup municipal d’ERC-MES, encara el ple de demà entre la voluntat d’entesa amb l’equip de govern i la visió crítica d’una acció de govern poc consistent.

Una manca de rumb de la coalició que governa l’ajuntament que ERC-MES vol intentar reconduir amb una proposta de pes perquè la ciutat prengui protagonisme després de les eleccions del 27S.

Un objectiu que passa per acordar amb una proposta de ressolució donar compliment al mandat democràtic nascut de les urnes el proper 27 de setembre, però també, a la forma de fer política a la ciutat a partir d’ara. I és que, davant determinats missatges electorals atiant a la divisió de la ciutadania catalana per raó d’origen o llengua, el grup d’ERC-MES cerca un compromís clar de totes les forces polítiques per no acceptar aquest tipus de comportaments a Terrassa.

Qualitat democràtica, gruix polític

Uns objectius de qualitat democràtica que també es reflecteixen en la resta d’activitat política d’aquest mes de setembre, on el diàleg entre les forces polítiques de l’oposició ha donat com a fruit propostes com la de la xarxa de municipis acollidors, on s’ha pretès enriquir i ampliar amb ambició la proposta d’ajuda als refugiats feta per l’equip de govern.

Malgrat l’entesa, però, Isaac Albert ha lamentat que una ciutat com Terrassa basi l’acció del seu equip de govern en propostes genèriques d’altres administracions: “Són propostes positives però que ens obliguen a dotar-les de gruix polític i situar-les al nivell que Terrassa es mereix”.

Aquesta entesa amb l’equip de govern s’ha pogut veure en acords com el d’establir el dia 15 d’octubre, com a Dia Nacional en memòria de les víctimes de la Guerra Civil. Una efemèride que, amb les aportacions d’ERC-MES i la CUP al text proposat, esperem que converteixi el 75è aniversari de l’assassinat del president Companys en la retirada a la nostra ciutat de tots els honors i distincions atorgats en el passat a elements feixistes.  

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *