ERC-MES reclama reunió urgent del Consell de Seguretat

El grup municipal d’ERC-MES ha sol·licitat aquest matí una reunió urgent del Consell de Seguretat de la ciutat davant els gravíssims fets ocorreguts aquesta matinada al barri de Sant Pere Nord, a la confluència dels carrers Renaixement i Periodista Grané.

Davant una baralla multitudinària, amb dues menors ferides i informacions periodístiques que apunten a baralles de clans i la possibilitat d’haver-se produït trets d’arma de foc, des d’ERC-MES es creu imprescindible aquesta trobada per poder ser informats per part de les forces de seguretat dels detalls d’aquest incident, el grau de conflictivitat a la zona i les possibles repercussions futures. És responsabilitat del consistori abordar aquests problemes amb rapidesa i definir entre tots les accions a desenvolupar en un futur per assegurar la tanquil·litat dels veïns i la pau social a la zona.

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *