ACORD EN DEFENSA DE LES INSTITUCIONS CATALANES

Bandera penjada a la finestra del grup municipal d'ERC-MES

Bandera penjada a la finestra del grup municipal d’ERC-MES

Aturar l’activitat política temporalment a l’Ajuntament de Terrassa i demanar la suspensió del Ple, han estat iniciatives que ERC-MES ha impulsat i on ha trobat el suport i treball compartit de la majoria del plenari perquè el consistori assumeixi que l’excepcionalitat del moment polític, amb la intervenció de facto i per la porta del darrere de la Generalitat, amb un cos militar com la guàrdia civil entrant a dependències del govern i amb la detenció  política preocupant de càrrecs del govern. La resposta popular d’aquests fets ha estat intensa, però democràtica i pacífica en la seva immensa majoria, tal com es va demostrar en l’acte del passat dimecres a la Plaça Vella. La màxima institució de la ciutat no pot operar amb normalitat quan els esforços de tots els càrrecs electes de la ciutat han d’anar dirigits a treballar per la defensa de les institucions catalanes i el gravíssim qüestionament de la democràcia a tot l’estat espanyol.

És per aquest motiu també que, des del grup municipal d’ERC-MES, en una iniciativa conjunta i treballada amb PDeCAT, Terrassa en Comú i la CUP, hem entrat aquest divendres a registre un Acord de Junta de Portaveus per mostrar el suport de l’Ajuntament de Terrassa als alcaldes imputats pel Referèndum, als càrrecs electes i del govern detinguts i demanar la seva llibertat sense càrrecs i rebutjar la persecució de l’estat espanyol (text en aquest enllaç). Un text que esperem pugui obtenir un suport més ampli que el dels grups que ja impulsem la proposta i que, un cop passat els tràmits pertinents, desitgem que sigui oficialitzat pel nostre Ajuntament. Terrassa no pot restar impassible davant la situació actual.

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.

Latest posts by L'Acció.cat (see all)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *