18 OCTUBRE – VAGA GENERAL

El grup municipal d’ERC-MES s’adhereix a la vaga general del pròxim 18 d’octubre i fa els passos per solidaritzar-se amb totes i tots els treballadors que s’hi vulguin sumar. Esquerra Terrassa reitera el seu suport a totes les protestes pacífiques i democràtiques a la sentència i s’unirà a la Columna Berga de les marxes per la llibertat.

Un regidor no té dret a vaga. O, com a mínim, no està previst com a tal. És per aquest motiu que els regidors i regidores del grup municipal d’ERC-MES han decidit continuar mostrant el seu suport a les mobilitzacions de rebuig a la sentència contra els presos i preses polítics adequant la seva situació a la de totes aquelles persones que facin l’esforç de secundar la vaga del pròxim 18 d’octubre. En aquest sentit, malgrat que els regidors mantindran les seves responsabilitats governamentals durant la jornada de vaga (entre altres motius, per garantir que aquesta es desenvolupa amb tota normalitat a la nostra ciutat), aturaran la resta d’activitat institucional i renunciaran a la part del seu sou corresponent al dia de vaga. Seguint la dinàmica del mateix ajuntament de Terrassa, que en jornades de vaga destina els diners no pagats a les treballadores i treballadors que que han secundat la protesta a solidaritat i cooperació, les regidores i regidors del grup municipal donarà aquests diners a una causa en la defensa dels drets i les llibertats.

Aquesta mesura s’uneix al suport expressat pels republicans durant aquesta setmana a totes les protestes pacífiques i democràtiques que s’han anat realitzant des de Terrassa per part de la ciutadania, entitats i partits per mostrar el rebuig a la sentència contra els presos i preses polítiques. Una defensa dels drets i les llibertats que s’espera tingui la seva màxima expressió en un suport transversal i ampli a la vaga i, més concretament, a la Columna Berga de les marxes per la llibertat. Una mobilització cívica i pacífica que passarà per la nostra ciutat aquest dijous mateix i continuarà el divendres en el seu tram Sant Quirze – Barcelona.

Des de la secció local d’Esquerra Republicana ja s’ha donat tota la informació a militància i persones simpatitzants perquè s’hi puguin unir demà mateix a Manresa i el divendres, tots els seus representants s’hi sumaran en el seu tram final. ​

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *