REBUIG A LA SENTÈNCIA

El ple de Terrassa rebutja la sentència condemnatòria emesa pel Tribunal Suprem amb relació al judici de l’1 d’octubre i se situa com a garant dels drets i llibertats de tota la ciutadania. ERC-MES lamenta la no consecució d’un acord més ampli per avançar cap als objectius d’amnistia, autodeterminació i fi de la repressió.


Isaac Albert: “Aquesta ciutat té una majoria social clarament compromesa amb la llibertat dels presos, contra la sentència i a favor d’un referèndum com a solució política al conflice. És un valor que l’independentisme no pot desestimar per avançar en la defensa dels drets i les llibertats”


El rebuig de la sentència contra els presos i preses polítiques, l’exigència a l’estat de respectar les persones electes per la ciutadania de Catalunya i l’Ajuntament com a garant dels drets i llibertats de la ciutadania de Catalunya. Són els punts aprovats de la proposta presentada per ERC-MES i Junts per Terrassa de condemna a la sentència. Un acord que podria haver estat més ampli però que, finalment, es va quedar limitat en les negociacions amb Tot per Terrassa per trobar un punt de consens.

Des d’ERC-MES, el seu portaveu, Isaac Albert, lamenta haver desaprofitat l’oportunitat de demostrar al plenari municipal la majoria social i política que hi ha a la ciutat amb conceptes que van molt més enllà dels aprovats. Segons Albert “La via per aconseguir els objectius d’alliberar els presos polítics, autodeterminació i fi de la repressió passa per no desaprofitar cap oportunitat per trobar complicitats democràtiques amb aquells que estan al teu costat“. Segons el portaveu republicà “Cal millorar la voluntat negociadora dins el ple i prioritzar els acords als desacords”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *