La informació en temps de Coronavirus

Esquerra Republicana realitza iniciatives telemàtiques per mantenir a la ciutadania informada

Imatge de l’última assemblea telemàtica

Som conscients que la ciutadania terrassenca i la de tot Catalunya està passant uns dies difícils arran de la crisi sanitària que ha provocat la Covid-19. Alhora, també sabem que en aquests moments tots i cadascun de vosaltres necessiteu estar informats sobre les mesures que s’estan prenent tant en el nostre dia a dia com en l’àmbit econòmic per pal·liar els efectes que la Covid-19 està provocant en aquest àmbit.

És per aquest motiu que des d’Esquerra Republicana Terrassa estem realitzant iniciatives telemàtiques per mantenir-vos informats i alhora, poder respondre tots els dubtes que sorgeixin d’aquesta situació tan nova per tots.

En primer lloc preparem cada dilluns a les 19 hores una assemblea amb alguns dels nostres regidors perquè puguin explicar i respondre els diferents dubtes de la militància terrassenca.

Alhora, tenim ben actives les nostres xarxes socials. Primordialment, distribuïm per Whatsapp a tots els nostres militants i amics i amigues, un resum diari de com està la situació i de quines mesures noves poden sorgir segons les noves situacions a les quals ens porta la Covid-19.

D’altra banda, als nostres canals de Twitter, Facebook i Instagram podreu trobar la informació en format infografia per tenir-ho tot més a mà.

D’altra banda penjarem articles a l’Acció sobre les noves mesures econòmiques que prendrà l’Ajuntament de Terrassa en front a aquesta crisi i també les mesures recollides per l’estat espanyol i el govern de la Generalitat. A  més, publicarem un breu resum de quina és la situació actual de la Covid-19 a Terrassa.

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *