Esquerra Republicana reivindica l’avenç de l’independentisme i l’esquerra a Terrassa

Amb 16.364 vots, Esquerra Republicana se situa com el segon partit més votat a Terrassa i reivindica un govern fort a la Generalitat que avanci envers l’autodeterminació, l’amnistia i polítiques progressistes per plantar cara a la crisi


Isaac Albert: “La reactivació del país es liderarà des de l’esquerra i consensos amplis, per assolir l’amnistia i l’autodeterminació. En aquest sentit, Terrassa és decisiva”

Els resultats de les eleccions al Parlament del 14 de febrer deixen a Esquerra Republicana de Catalunya més a prop que mai de guanyar a Terrassa. A menys de 5 punts dels socialistes i amb un increment global del vot d’esquerres i independentista a la ciutat, des d’ERC Terrassa s’ha volgut llençar un missatge d’agraïment a les 16.342 persones que ahir van votar per la seva candidatura en una jornada electoral atípica i marcada per la pandèmia.

El portaveu del grup municipal d’Esquerra Republicana, Isaac Albert, ha valorat positivament l’evolució amb normalitat de la jornada electoral a la ciutat, agraint la implicació de totes les persones que la van fer possible i posant l’accent en el paper clau que ha de tenir Terrassa en el present i el futur del país.

Per Isaac Albert, el resultat del 14 de febrer, amb més d’un 50 per cent del vot independentista, rebat a tots aquells que havien volgut donar l’independentisme per mort “Aquest país no passa pàgina. Les persones que conformen aquest país fa molts anys que ha decidit no renunciar als seus drets”. Les urnes, pel portaveu republicà també marquen la decisió de la ciutadania perquè La reactivació del país es lideri des de l’esquerra i consensos amplis, per assolir l’amnistia i l’autodeterminació. En aquest sentit, Terrassa és decisiva”

Des d’ERC Terrassa es valora positivament un resultat que apunta cap “al diàleg i les urnes com a solució al conflicte polític” i defensen, com han fet durant la campanya, el paper del municipalisme i la seva relació amb el futur govern com a clau per avançar en polítiques públiques que estiguin al costat de les persones, amb serveis de qualitat i responent a les necessitats sorgides de la pandèmia. En paraules de la candidata terrassenca a les llistes, Montse Font “Ara toca treballar, treballar i treballar per ajudar a la gent que més pateix i ho necessita, amb la mà estesa i mirant als ulls”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *