La Mobile Week arriba a Terrassa

Terrassa és una de les 18 ciutats catalanes que participaran a la Mobile Week Catalunya 2021 i ho farà acollint actes els dies 8, 9 i 10 de juliol.

La Mobile Week arriba a Terrassa sent una de les 18 ciutats catalanes que participaran a la Mobile Week Catalunya 2021. D’aquesta manera l’Ajuntament de Terrassa,des del servei d’Innovació i Universitats, durant els dies 8, 9 i 10 de juliol, han organitzat prop de 30 activitats en col·laboració amb les escoles del Campus Universitari de Terrassa, els agents econòmics i el teixit productiu amb l’objectiu de transferir l’esperit i el coneixement de la Mobile Week Catalunya a la ciutadania i projectar la ciutat de Terrassa, les seves empreses i la transferència de coneixement a l’exterior.

En aquest sentit el regidor d’Universitats i Innovació, Pep Forn, ha explicat que el fet de poder organitzar per primera vegada aquesta mobile Week a Terrassa i que la ciutat pugui formar part d’un esdeveniment global d’aquestes característiques «ha estat tot un repte». Un repte que, assegura, s’ha afrontat amb «il·lusió, amb la certesa d’estar preparats i amb la plena confiança que ens atorga el fet de treballar de manera conjunta i coordinada amb les empreses i les entitats que formen part de l’ecosistema universitari, empresarial i innovador de Terrassa».

Forn ha destacat que aquest projecte se celebrar de manera conjunta amb totes les Escoles del Campus de Terrassa i ha assegurat que «la universitat és dels elements que diferencien i singularitzen la ciutat, ja que el nostre campus urbà és un dels més importants del país i compta amb centres de referència en la formació, la recerca i la investigació».

Iniciatives com la que s’ha presentat en roda de premsa amb la presència del regidor Pep Forn, de la Directora General de Societat Digital del Departament de Polítiques Digitals de la Generalitat, Joana Barbany, i la Directora de Digital Future Society i de la Moblie Week, Cristina Colom, confirmen la «necessària i estratègica confluència entre el món universitari, l’empresa i l’ecosistema d’innovació», segons el regidor.

En definitiva la Mobile Week a Terrassa serà un espai «on la tecnologia és capaç d’aportar un valor essencial i d’impacte a la ciutadania. És per això que els equips d’innovació, d’universitats i de tecnologia treballen coordinada i estretament per a desplegar una estratègia que posi la tecnologia al servei de les persones i com a font de valor en àmbits com l’educatiu, l’empresarial o el social», ha conclòs el regidor.

La Mobile Week Terrassa comptarà amb prop de 30 activitats que aniran al voltant de la digitalització i la tecnologia i, més concretament, de la protecció de la privacitat i les dades a Internet, les habilitats professionals digitals, què demana el mercat i el paper que juga la tecnologia durant les crisis econòmiques i sanitàries. Podeu trobar tota la informació sobre les activitats a la pàgina web de la Mobile Week Catalunya i també al web de l’Ajuntament de Terrassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *