Tret de sortida al Mundial d’Hoquei femení

Aquest dijous ha començat la carrera de cara al Hockey Women’s World Cup que tindrà lloc a Terrassa aquest mes juliol i projectarà la ciutat i els seus valors al món. Durant l’acte es va celebrar el sorteig que va revelar els noms dels països que jugaran al municipi.

El dijous dia 17 es va celebrar l’acte de presentació i sorteig oficial de la FIH Hockey Women’s World Cup 2022. Els terrassencs i terrassenques acollim aquest juliol a les millors jugadores de tot el món a la nostra ciutat i, alhora, aprofitem l’oportunitat que arriba de la mà d’aquest mundial. 

La importància de l’esdeveniment recau en la projecció que es farà de la imatge de Terrassa, els seus valors esportius i la seva consciència entorn l’impuls de l’esport femení. Ona Martínez, cap de llista i portaveu del grup municipal d’Esquerra Republicana Terrassa, mostra el seu suport: “És un orgull ser-ne la seu. L’esport teixeix ciutat i valors; l’esport femení ens reivindica. El hockey ens identifica i, alhora, ens projecta al món”.  

A l’acte, on va assistir el primer tinent d’alcalde i membre del Comitè Organitzador del Mundial d’Hoquei de Terrassa 2022, Isaac Albert, la secretària general de l’Esport i Activitat Física, Anna Caula; del president de la Reial Federació Espanyola d’Hoquei, Santi Deó; i del conseller delegat de la Federació Internacional d’Hoquei, Thierry Weil, entre d’altres, es van definir els quatre grups que es disputaran el lideratge del torneig a la primera fase classificatòria. Els dos grups que jugaran a la ciutat són el C -format per Argentina, Espanya, Corea i Canadà- i el D -Austràlia, Bèlgica, Japó i Sud Àfrica-.  

Albert va subratllar l’emoció i expectació que genera aquest esdeveniment: “El Mundial de hockey femení ja és una realitat de la qual en formem part. Projectem Terrassa i el seu esport al món”. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *