5 de novembre, un dia clau per l’Ona

Les eleccions municipals del mes de maig de 2023 estan cada cop més a prop. Ona Martínez Viñas, candidata d’Esquerra Republicana a l’alcaldia de Terrassa, va voler escoltar les necessitats de tots els terrassencs i les terrassenques per poder construir una ciutat transformadora i capdavantera. Per aquest motiu, dissabte 5 de novembre la cap de llista es va trobar amb els seus veïns i veïnes per avançar cap a un nou model de ciutat.

Dissabte, la Plaça Didó va ser testimoni de la celebració d’aquest acte a les 12:00h del migdia. La candidata, i actual portaveu del grup municipal, va estar acompanyada del Molt Honorable President de la Generalitat, Pere Aragonès, i el Primer Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Terrassa i anterior candidat d’Esquerra Republicana de Terrassa, Isaac Albert.

L’espai on es va celebrar la presentació no va estar triat a l’atzar, va afirmar l’Ona. El fet que l’acte compti amb les vistes d’una de les ja icòniques xemeneies de Terrassa, va molt vinculat a les vivències de la candidata i la seva concepció de la ciutat. “A mi, si em diuen Terrassa, penso en dues coses, casa i xemeneies. Per això vaig voler fer aquest acte just al costat d’una. Perquè per a mi les xemeneies són molt més que la silueta de la nostra ciutat. Vaig néixer i créixer al barri del Segle XX, amb una xemeneia al pati de casa on jugava a fet i amagar amb els veïns”.

La candidata va posar en valor des d’un primer moment aquest skyline tan representatiu de la ciutat. Aquesta convivència entre el passat industrial i la modernitat, transformació d’espais històrics en cultura i innovació. “Aquesta és la Terrassa que vull construir: Capdavantera, la primera ciutat amb qualitat de vida i el motor del país. Tenim les condicions i el potencial per ser-ho. Som una ciutat que de les dificultats en fem oportunitats. Que de les fàbriques buides n’hem fet museus i de les xemeneies n’hem fet el símbol del que som i del que volem ser”.

El 5 de novembre, Ona es va presentar a Terrassa, als seus veïns i veïnes. Va entrar a l’Ajuntament com a regidora dels republicans el 2019. Des d’aleshores ha ocupat les regidories de Transparència i Qualitat Tecnològica, Infància i adolescència; Joventut, Adultesa i famílies; i Qualitat democràtica. Ara ha fet un pas endavant per conduir Terrarra, la seva ciutat, cap a la modernitat. “Som la Terrassa que no es resigna ni es rendeix, la que es reinventa. La Terrassa que avanç”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *