Najima Oueld Taher i Cristina Rey se sumen a la llista electoral de l’Ona Martínez

Ona Martínez comptarà amb Najima Oueld Taher i Cristina Rey per al seu projecte

La Terrassa que avança és innovadora, és capdavantera i amb molt de talent. És sinònim de futur i noves mirades, de persones amb voluntat de transformar. Ona Martínez Viñas, primera tinenta d’alcalde i candidata a les eleccions municipals vinents, ho té clar i vol que el seu equip transpiri tot això.

Najima Oueld Taher El Mansouri és educadora infantil i, actualment, està acabant el Grau d’Educació Social. Va néixer a Terrassa i és filla d’immigrants del Rif, regió del nord del Marroc.

“Najima és la veu d’una generació que reclama que la seva opinió es tingui en compte, que té ganes de transformar i canviar el món, començant per la seva ciutat. Terrassa s’ha construït sense ells, sense els joves. Jo vull que aquest projecte sigui comú i que doni respostes a tothom”, afirma l’alcaldable. Najima s’incorpora a la llista electoral d’Esquerra Republicana de Terrassa amb vocació de donar pas a tota una generació. Explica que des de ben petita escoltava el seu avi, qui li explicava històries del Rif i de les injustícies que van viure durant anys. Aquesta va ser la motivació que la va conduir a l’activisme, a lluitar per una vida justa i digna, per la igualtat de drets i les llibertats individuals i col·lectives.

Conscient que encara queda molt camí per recórrer, ella ha estat treballant per aportar el seu granet de sorra: Participa en l’Espai Terrassa Sense Racisme, va estar implicada al projecte de Passaport Edunauta a Terrassa i a l’equip de Mediació Cultural de l’OME, Oficina Municipal d’Escolarització, on va fer feina de la mà de tots els centres educatius de la ciutat. També va estar a l’Institut Escola Antoni Ubach on va desenvolupar tasques per a l’acompanyament i suport a joves en situació de vulnerabilitat, treballant en la inclusió i la involucració de les famílies en l’oci dels seus fills. Explica que avui dia, moltes de les famílies encara contacten amb ella i reconeix que vol donar-los resposta sigui des de l’àmbit que sigui.

Terrassa ha de ser una ciutat on tothom trobi les condicions per a la seva realització política, social, cultural i econòmica. Per desenvolupar i entomar el repte de fer avançar la ciutat, Martínez ha inclòs a una dona que aportarà una nova mirada d’una generació que vol construir la ciutat col·lectivament des de la diversitat de Terrassa.

Najima Oueld Taher El Mansouri

Cristina Rey també ha volgut formar part de l’equip de la regidora de l’Ajuntament. Ella ha estat nadadora del Club Natació Terrassa de l’any 1982 fins al 1995. Al llarg de tots aquests anys va aconseguir diferents premis en campionats estatals i internacional. En categoria absoluta va formar part de l’equip estatal participant en Copes del Món, Europeus, Jocs del Mediterrani i les Olimpíades de Barcelona 1992.

Coneixement de primera mà del teixit esportiu de la ciutat. “Incorporar una nadadora olímpica terrassenca és un orgull i és garantia de coneixement i expertesa. L’esport ha de ser un vector republicà: element de cohesió, absolutament transversal, pilar fonamental sobre el qual construir ciutat. L’esport és sinònim d’avançar cap a un model de Terrassa que posi al capdavant la salut mental i física, l’urbanisme esportiu, carrers amables i verds, turisme esportiu i projecció de la ciutat”, va subratllar l’Ona.

Rey és nascuda a Terrassa el 1976 i és provinent de família andalusa. És mare de dos fills adolescents i esportistes. Durant el curs escolar de primària, ha estat la delegada de pares de classe, amb l’objectiu de poder implicar-se més en els projectes escolars. A més, també ha sigut vicepresidenta esportiva de la Junta del Club Natació Terrassa durant 5 anys.

Cristina és autònoma i té una empresa pròpia que han estès i fet créixer també amb una mirada social dins del sector. Un teixit econòmic i productiu fort és la millor de les polítiques socials per ser una ciutat capdavantera i d’oportunitats.

La candidata a l’alcaldia vol sumar esforços amb perfils independents, persones que siguin aire fresc, amb compromís per treballar i garantir una Terrassa de futur, més preparada, innovadora i capdavantera. “Perquè l’important és cap a on volem anar i tot allò que volem fer: construir una ciutat on tots els terrassencs i les terrassenques tinguem les mateixes oportunitats”, va finalitzar Martínez.

Cristina Rey

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *