ERC de Terrassa celebra una Assemblea oberta extraordinària

Avui, dilluns 16 de desembre, ERC de Terrassa ha celebrat una Assemblea extraordinària, oberta a tota la població. El motiu de la convocatòria ha estat la presentació, el passat dijous, de la data i la pregunta de la consulta sobre la independència de Catalunya pel proper any 2014.

L’Assemblea s’ha iniciat amb una valoració d’Isaac Albert, cap de llista de la secció local, en què ha afirmat que “com a mínim, és tan difícil poder fer la consulta com que ens la prohibeixin. Almenys, que ho facin de manera sostinguda en el temps. A fi de comptes, el que estem demanant no és proclamar la independència, sinó votar. I això és un pur exercici de democràcia”.

La reunió, doncs, s’ha desenvolupat fonamentalment al voltant d’aquesta qüestió, donant la veu a qualsevol dels assistents i mantenint-ne sempre un debat obert.

Assemblea

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.

Latest posts by L'Acció.cat (see all)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *