A disposició del govern de Terrassa per l’1-O

Esquerra Republicana obre la precampanya pel Referèndum al barri de les Arenes i ho fa oferint-se a assumir responsabilitats de govern perquè l’1 d’Octubre es pugui votar amb plena normalitat a Terrassa

 Joan Tardà: “Més important que guanyar el Referèndum és fer-lo”

                         

Isaac Albert: “Ens posem a disposició de l’equip de govern, per assumir les responsabilitats que faci falta perquè a Terrassa es pugui votar com sempre”

Isaac Albert: “Ens posem a disposició de l’equip de govern, per assumir les responsabilitats que faci falta perquè a Terrassa es pugui votar com sempre

                                  

Més de 250 persones van omplir ahir la Plaça Garcia Lorca de Les Arenes per participar a l’inici de la precampanya d’Esquerra Republicana de Catalunya pel Referèndum a Terrassa. Un acte on es va llençar un missatge molt clar “Tenim l’oportunitat que Terrassa sigui un referent de participació, de compromís amb la democràcia, d’exemple de tolerància, de respecte entre els ciutadans, de llibertat de pensament…”. Paraules del portaveu municipal d’ERC-MES, Isaac Albert, que va intervenir a l’acte per dirigir-se a una ciutat “lleial als valors democràtics i fidel amb la seva història” i on s’ha de poder votar amb normalitat el pròxim 1 d’octubre. Per fer-ho possible, Isaac Albert, va interpel·lar directament al govern municipal i es va oferir a assumir les responsabilitats de govern que faci falta perquè el dia del Referèndum s’obrin les escoles i es pugui votar com sempre.

Joan Tardà: “Podem guanyar i podem fer el que fa 40 anys no es va poder fer, aconseguir una democràcia real i no la continuació de la dictadura”

Joan Tardà: “Podem guanyar i podem fer el que fa 40 anys no es va poder fer, aconseguir una democràcia real i no la continuació de la dictadura”

En la mateixa línia el portaveu d’Esquerra al Congrés dels diputats, Joan Tardà, va remarcar que “Més important que guanyar el Referèndum, és fer-lo”. En un exercici gairebé didàctic, Tardà va tornar a desgranar els motius que han portat Catalunya fins al Referèndum per destacar que estem davant una de les “revolucions democràtiques” més importants dels darrers temps: “Podem guanyar i podem fer el que fa 40 anys no es va poder fer, aconseguir una democràcia real i no la continuació de la dictadura”. El portaveu republicà al Congrés va anar més enllà i es va mostrar convençut que assolir la República Catalana pot ser la palanca necessària per arribar a la Tercera República Espanyola.

Un primer acte de precampanya on es va interpel·lar tothom a anar a votar l’1 d’Octubre. La regidora d’ERC-MES, Carme Labòria, encarregada d’obrir l’acte, va recordar els orígens de Les Arenes, quan la seva família va arribar-hi a viure des de Sevilla i com es va construir el barri a partir de la lluita veïnal: “Moltes d’aquelles persones que van fer possible aquest barri avui potser votarien que no, però no tinc cap dubte que compartirien l’esperit democràtic per decidir entre tots i totes com volem que sigui la Catalunya de demà”.

La Directora General de joventut, Marta Vilalta, també va intervenir a l’acte per recordar que “Volem un País que tingui totes les oportunitats de futur, un país on els joves es puguin quedar”. Una fita que, per Vilalta, s’aconseguirà amb la República Catalana i el vot de grans i joves a les urnes pensant en el demà.

 

 

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *