Caballero: “Avui tenim la mirada posada a l’1-O. Avui treballem pel futur”

Esquerra Republicana comença la diada a Terrassa amb la tradicional ofrena floral a la Plaça Onze de Setembre i una crida a fer del Referèndum de l’1 d’Octubre un èxit.

El president d'ERC Carles Caballero, acompanyat pel portaveu de les JERC, Oriol Guerrero, el director de l'Agència Catalana de la Joventut, Cesc Poch, i del regidor, Pep Forn

El president d’ERC Carles Caballero, acompanyat pel portaveu de les JERC, Oriol Guerrero, el director de l’Agència Catalana de la Joventut, Cesc Poch, i del regidor, Pep Forn

Aquest 11 de Setembre les seccions locals d’Esquerra Republicana i les JERC de Terrassa han tornat a realitzar la tradicional ofrena floral a la Plaça Onze de Setembre de bon matí, fora dels actes oficials al migdia. Tal com ha recordat el regidor i president d’ERC Terrassa, Carles Caballero, una decisió moguda perquè tothom pugui assistir a les mobilitzacions convocades a Barcelona per la Diada.

Carles Caballero: "Venen setmanes en què hem de mostrar al món el que som: un poble unit i pacífic que només vol votar”

Carles Caballero: “Venen setmanes en què hem de mostrar al món el que som: un poble unit i pacífic que només vol votar”

Una celebració, marcada enguany pel Referèndum sobre la independència convocat per al pròxim 1 d’Octubre. Un acte per decidir en democràcia, ha defensat Carles Caballero, que va més enllà de les banderes o el record del passat “Aquella sobirania que no s’exerceix és una sobirania que no serveix per res”. En aquesta línia, el president de la secció local, ha defensat el vot pel sí amb la mirada posada en el futur “No volem la independència pel passat, sinó pel present i pel futur, per millorar la vida de les persones”.

Des d’Esquerra Terrassa també s’ha fet una crida a la tranquil·litat i a no caure en les provocacions i fer el camí fins a l’1 d’Octubre de forma pacífica i sumant el màxim nombre de persones a participar en la votació: “Venen setmanes en què hem de mostrar al món el que som: un poble unit i pacífic que només vol votar”.

Les desenes d’assistents a l’acte han conclòs l’ofrena floral cantant els Segadors.

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *