Comunicat – Ningú és imprescindible, però tots som indispensables

20170911 Diada Barcelona2

Des d’Esquerra Republicana de Terrassa i Moviment d’Esquerres volem condemnar qualsevol mostra d’incivisme o insult que es pugui donar a la nostra ciutat cap a qualsevol dels seus representants polítics. Les divergències s’expressen correctament o són bretolades que ni representen ni exemplifiquen la forma d’actuar majoritària de la nostra ciutadania, caracteritzat en la seva immensa majoria pel civisme i la convivència, amb mostres exemplars com la Diada multitudinària i pacífica celebrada ahir a Barcelona on molts terrassencs i terrassenques hi eren presents. Ara és l’hora de treballar perquè l’1 d’Octubre tothom pugui votar com sempre, amb plena normalitat democràtica, en el Referèndum sobre la independència de Catalunya. Ningú és imprescindible però tots som indispensables. Qualsevol altra expressió fora d’aquest caràcter pacífic ni ens és pròpia ni tolerable.

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.

Latest posts by L'Acció.cat (see all)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *