INICI DE CAMPANYA ERC-Cat Sí a TERRASSA

 

Esquerra Republicana – Catalunya Sí inicia la campanya pel 21D a Terrassa amb la determinació de guanyar la República a les urnes i aconseguir el retorn de tots els presos polítics

 

Carles Caballero: “L’única manera d’escombrar els del 155 el  21D és com ho vam fer l’1 d’Octubre, amb paperetes i amb vots”

Carles Caballero: “L’única manera d’escombrar els del 155 el  21D és com ho vam fer l’1 d’Octubre, amb paperetes i amb vots”

 

Marca Sanglas: “Comencem la campanya amb el nostre cap de llista a la presó. L’Oriol no podrà fer campanya, però ens implicarem tots, no pot quedar un sol vot independentista a casa”

 Una cinquantena de persones es van aplegar aquest dilluns a la nit a la Plaça del Vapor Ventalló per donar el tret de sortida a la campanya electoral per a les eleccions del pròxim 21 de Desembre. Compartint coca i cava per combatre el fred, va ser un inici de campanya agredolç, on la determinació a l’hora d’encarar la campanya contrastava amb el fet reiterat per tots de no poder cel·lebrar la tornada a casa de tots els presos polítics.

Va obrir l’acte el president d’ERC Terrassa, Carles Caballero, recordant que aquestes no seran unes eleccions convencionals: “El nostre cap de llista està a la presó, ens limiten la llibertat d’expressió i ens coaccionen als tribunals. Ells convoquen per decret les urnes, nosaltres els escombrarem amb vots”. Caballero també va destacar la voluntat de la formació de treballar intensament durant la campanya a Terrassa perquè a la tercera ciutat de Catalunya guanyi l’independentisme i es demostri el compromís de la seva gent amb la República i la democràcia.

Isaac Albert: "Som la garantia de República, d’avenç i de progrés"

Isaac Albert: “Som la garantia de República, d’avenç i de progrés”

Amb la mateixa determinació va parlar el candidat comarcal a les llistes d’Esquerra Republicana – Catalunya Sí, Marc Sanglas, qui va recordar les lamentables imatges de la manifestació espanyolista del passat cap de setmana, on es van arrencar cartells per la llibertat dels presos com el que penjava del despatx del Grup d’ERC-MES a l’Ajuntament. “Com a defensors de la llibertat no podem permetre quela ultradreta ocupi els nostres carrers com van fer aquí a Terrassa”, va afirmar Sanglas, tot afegint que “la defensa de la democràcia és el que ens diferencia dels del 155. La victòria el proper 21D és imprescindible per donar un missatge clar i per defensar la democràcia com a valor de la nostra llibertat”.

Van assistir també a l’acte el president comarcal d’ERC, Toni Massana, i el portaveu d’ERC Terrassa, Isaac Albert, qui va reiterar en l’atenció als mitjans que “Som la garantia de República, d’avenç i de progrés”, valors que la formació vol encarar per un treball del programa social des de l’àmbit municipal per fer confluir el projecte de ciutat amb el projecte de País, unint els objectius de #Femrepública i #FemTerrassa.

20171204 nit electoral 21d carme acte VicLa candidata terrassenca a les llistes d’Esquerra Republicana – Catalunya Sí, Carme Labòria, no va poder ser present a l’acte per la seva assistència com a representant de Moviment d’Esquerres a l’acte central de la candidatura a Vic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *