Casals de gent Gran, sense activitats gratuïtes pel 155

 

El grup municipal d’ERC-MES recolza les reivindicacions per reivindicar les activitats gratuïtes als Casals de la gent gran de la Generalitat i explica els motius de la seva suspensió.

 activitat gent gran

 

Isaac Albert: “No permetrem que s’utilitzin les protestes legítimes de  la gent gran per fer populisme. Sense l’aplicació de l’article 155 avui hi hauria activitats gratuïtes”

 

Avui a alguns dels casals de la gent gran de la Generalitat a Terrassa els usuaris han protestat per la suspensió durant els mesos d’abril a juny de les activitats gratuïtes en aquests. Davant la utilització populista i barroera que alguns partits han intentat fer d’aquestes protestes legítimes des del grup municipal d’ERC-Mes es veu la necessitat d’explicar els motius d’aquesta suspensió: ni més ni menys l’aplicació de l’article 155 sobre les institucions catalanes.

Per fer possibles aquestes activitats, la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC), encarregada de programar-les, fa un contracte de servei de monitoratge. El contracte acabava el 31 de desembre i, com que la licitació és llarga (uns 8 mesos), el març de 2017 ja es va començar a preparar aquest concurs.

Malauradament, com tothom sap, el mes d’octubre PP, C’s i PSOE van decidir intervenir el govern legítim de la Generalitat, frenant tota la tasca institucional i afectant directament a polítiques que incideixen directament a la ciutadania com és el cas.

Com explica el portaveu del grup municipal d’ERC-MES, Isaac Albert, “Ni és la Generalitat qui ha deixat sense activitats gratuïtes a una part de la gent gran, ni hi ha hagut manca de previsió”. Des d’ERC-MES s’és conscient de l’esforç que s’ha fet en l’àmbit tècnic des de la DGACC perquè el primer trimestre aquest endarreriment no afectés les activitats (amb contractes de transició), com que actualment s’estan cercant alternatives gratuïtes fins a poder resoldre el concurs de monitoratge.

Segons Isaac Albert: “No permetrem que s’utilitzin les protestes legítimes de  la gent gran per fer populisme. Sense l’aplicació de l’article 155 avui hi hauria activitats gratuïtes”. El portaveu d’ERC-MES remarca el treball des de la DGACC per oferir els serveis necessaris a la ciutadania malgrat treballar en una Generalitat ocupada i dirigida amb indolència des de Madrid i destaca que “resulta irònic que partits com Ciudadanos que no han obert la boca davant les manifestacions per unes pensions dignes ara vulguin emprar la manca d’activitats gratuites als casals per fer campanya quan ells, precisament ells, en són uns dels principals responsables.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *