ERC-MES PASSA COMPTES AMB LA CIUTADANIA

Assemblea oberta a tota la ciutadania d’ERC-MES per compartir amb la ciutadania la valoració del primer any de mandat al govern de la ciutat

Isaac Albert: “Impulsar el canvi polític que necessitava Terrassa era tot un repte. Un any després, amb la crisi del coronavirus, l’obligació de governar i fer participar a tothom d’aquest canvi és una responsabilitat”

Les regidores i regidors d’ERC-MES explicaran en una sessió telemàtica oberta a tota la ciutadania la feina feta durant el primer any de mandat al govern de la ciutat. Tothom que ho desitgi es podrà connectar el proper dimarts a les 19 hores en directe a través del nostre canal de Youtube (https://www.youtube.com/channel/UCghYZfLSDNot2mTjhACI8JQ/) i podrà interactuar amb els membres del grup municipal i realitzar preguntes sobre la feina feta a través del xat directe que ofereix la plataforma.  

Pel portaveu del grup municipal d’ERC-MES i primer tinent d’alcalde, Isaac Albert, es manté així la pràctica del partit en els darrers anys de retre comptes directament a la ciutadania sobre la tasca política realitzada en un moment més necessari que mai. Per Albert: «De les lliçons apreses del coronavirus, una d’important és sens dubte que tothom és necessari i pot aportar davant els gran reptes.». En aquest sentit, «Si governem ens toca explicar-nos, però aquestes trobades són una oportunitat perfecta per construir amb la gent el present i futur de la ciutat».

Un any després de fer possible el canvi a la ciutat després de 40 anys de govern socialista, des d’Esquerra Republicana es creu necessari explicar els avenços assolits en una nova visió de ciutat i com s’ha hagut d’encarar el repte de la pandèmia. Segons Isaac Albert «En un moment tant dur, la ciutadania ha de saber que té un govern que treballa dur per reactivar la ciutat i que no ho volem fer sols.» En aquesta línia, el portaveu del grup municipal ja ha avançat que el procés del Pacte de ciutat per impulsar Terrassa després de la Covid-19 també s’explicarà i debatrà en aquesta sessió participativa.

El dimarts 16 de juny a les 19 hores, se celebrarà l’assemblea oberta amb la participació dels cinc regidors que ERC-MES té al govern: Isaac Albert, portaveu i primer Tinent d’Alcalde de Promoció econòmica i projecció de la ciutat, Teresa Ciurana, cinquena Tinent d’Alcalde de Cicles de la Vida i regidora d’Educació, Carles Caballero, regidor d’Arquitectura i Urbanisme, Media Ambient i Sostenibilitat i Energia, Pep Forn, regidor d’economia social i innovació, universitats, turisme i projectes audiovisuals, i Ona Martínez, regidora d’Infància i adolescència, Joventut, Adultesa i famílies i Qualitat democràtica.

L’Assemblea se celebrarà de manera telemàtica a través del nostre canal de Youtube. Tot aquell que hi vulgui participar podrà enviar les seves preguntes abans de dimarts 16 de juny a través de totes les nostres xarxes socials, Whatsapp i el nostre correu electrònic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *