[Comunicat]:Fer possible la Festa

El grup municipal d’ERC-MES valora l’esforç organitzatiu per la recuperació de la Festa Major presencial

Isaac Albert: “L’organització excepcional en les circumstàncies actuals no ha estat senzilla. Tampoc ho ha estat la implicació de totes les persones que hi han treballat, des dels preparatius més inicials fins al dia a dia al carrer en jornades maratonianes.”

Espais perimetrats, activitats controlades, inscripció prèvia, aforamentscontrolats… Conclou la Festa Major de Terrassa 2021 recuperada, diferent i adaptada a les circumstàncies del moment. I, des del grup municipal de govern d’Esquerra Republicana de Terrassa s’ha volgut transmetre l’agraïment als centenars de persones que han fet possible una bona organització. Pel primer tinent d’alcalde i portaveu del grup municipal republicà, Isaac Albert, la valoració ha de ser clara: “Amb encerts i amb errors, evidentment, s’ha aconseguit l’objectiu de recuperació de la Festa Major i la participació de la ciutadania com un bon treball col·lectiu que cal agrairi del qual podrem extreure aprenentatge per millorar en el futur”.

En aquest sentit, a l’evident tasca vertebradora i organitzadora del format d’enguany per part del servei de cultura i les entitats i associacions implicades, Esquerra Republicana vol destacar la feina desenvolupada per les treballadores i treballadors, així com persones voluntàries, que han permèsel bon funcionament de tots els espais d’activitat. Així mateix, des del grup municipal també es vol remarcar que les dades de les quals es disposa actualment, aquesta ha estat la Festa Major amb menys incidents dels darrers anys. Per Isaac Albert “això no disminueix la gravetat d’alguns incidents que s’han viscut, però sí que ha de posar en valor l’esforç de la policia municipal i de tota l’organització per haver garantit la seguretat de la ciutadania durant aquests dies”. Finalment, des d’Esquerra Republicana s’agraeix les tasques de suport del personal d’Eco-equip i TMESA per garantir un bon servei a la ciutat per poder realitzar la celebració.

L'Acció.cat

Redacció de l'Acció. Secció local d'ERC-Terrassa.

Latest posts by L'Acció.cat (see all)

One thought on “[Comunicat]:Fer possible la Festa

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *