Esquerra Republicana de Terrassa obre el procés per la candidatura a les municipals 2023


La convocatòria de l’Assemblea d’elecció de cap de llista obre el procés per la definició de la candidatura d’Esquerra Republicana de Terrassa a les eleccions municipals del maig de 2023.

El dia 7 de febrer l’Assemblea local d’Esquerra Republicana de Terrassa escollirà la persona que optarà a l’alcaldia als propers comicis municipals. La convocatòria aquest dimecres de l’Assemblea ha obert el procés entre la militància per presentar candidatures. Aquelles persones aspirants que aconsegueixin l’aval d’un 20% de la militància, seran finalment les candidates que se sotmetin a votació.

L’Assemblea en format de primàries externes permetrà que totes persones amigues i simpatitzants d’Esquerra Republicana de Terrassa, així com els de Jovent Republicà de la ciutat, puguin votar qui volen que opti a l’alcaldia per la formació l’any 2023.

En aquesta ocasió, la decisió de l’actual portaveu del Grup Municipal i 1r Tinent d’Aicalde, Isaac Albert, de no presentar-se novament com a candidat, dota al procés d’una especial rellevància, sabent amb antelació que es comptarà amb un nou lideratge al capdavant de la formació. En aquest sentit, durant les setmanes que queden fins a l’Assemblea, el partit donarà veu i espai a totes les candidatures per donar a conèixer el seu projecte davant la militància.

Un cop definida la persona que encapçalarà la llista, seu serà l’encàrrec junt amb la secció local de començar a treballar en la llista electoral que haurà de defensar la feina realitzada per Esquerra Republicana des del govern de la ciutat durant el present mandat i els nous projectes de futur per Terrassa i la seva gent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *